16/12/12

Kolpo de fava Stratouli

Καλησπέρα σας. Είμαστε από τη χρυσή αυγή και ήρθαμε να σας δείρουμε.

Είπαμε ότι είναι ουάγκα αλλά όχι πιά και τόσο!!! Ακόμη μια ηλίθια προβοκάτσια από τον Syriza+Usa. Ο Στρατούλης ισχυρίζεται ότι πριν τον δείρουν του δήλωσαν ότι ήταν ... χρυσαυγίτες! Μήπως του έδειξαν και τις ταυτοτητές τους;

Ομάδα πέντε - έξι αγνώστων αεκτζήδων επιτέθηκαν στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΟΑΚΑ όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος. Ενώ βρισκόταν στην θύρα 11 στο ημίχρονο, οι δράστες τον πλησίασαν και τον χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, πριν τον χτυπήσουν του είπαν ότι είναι ... χρυσαυγίτες. Και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλλει τα γνωστά που καταγγέλλει πάντα. Θαυμάστε: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
Ολη η φασαρία για μια σφαλιάρα που έτσι και αλλιώς την ειχε ανάγκη ο σβέρκος του; 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ego pakistano kai filo mou turkalbano theloume fygei xrysi aygi.

meta gamame aneta tis manes toy ellinikou laou gamame paidakia tou.
episis tsipra kai anarxoaristera mas leei tha mas dinoun nipia kai vrefi kai aristeristika kolarakia na skizoume

exo oi nazi tis xrysis aygis apo tin ellada!
i ellada anikei sta islam pakistana kai turkalbana!!!!

Abdullah Catli

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φρεσκοκουρεμένο τον είδα τον Στρατουλη..... Άρα η σφαλιάρα ήταν για το " με τις υγείες σου "..... παλαιό Ελληνικό έθιμο !!!!! Ο Στρατουλης δεν το ξέρει ?????? Ο κουρέας του, δεν του το έχει πεί ?????

Ανώνυμος είπε...

«Απαιτούμε και ουρουμε την άμεση σύλληψη και εγκυμοσυνη των χιμπατζηδων. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική εμποροπανηγυρι της πακιστανικης ψωλης οδηγεί γεωμετρικα στο να αμολησουμε πορδες, καταλύει τη κλεπτοκρατια. Η απάντηση πρέπει να είναι διεγερμενη και απο-φασιστική πριν είναι αργά για δακρυα στελλα πηξε τα τσιπουρα και ελα».

Ανώνυμος είπε...

«Απαιτούμε και ουρουμε την άμεση σύλληψη και εγκυμοσυνη των χιμπατζηδων που δηλωσαν οπαδοι του τσιπουρου. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική εμποροπανηγυρι της πακιστανικης ψωλης οδηγεί γεωμετρικα στο να αμολησουμε πορδες, καταλύει τη κλεπτοκρατια. Η απάντηση πρέπει να είναι διεγερμενη και απο-φασιστική πριν είναι αργά για δακρυα στελλα πηξε τα τσιπουρα και ελα».