24/12/12

Tα Χριστούγεννα των Ορθοδόξων

Τα Χριστούγεννα των  Ορθοδόξων, (δεξιών και των ακροδεξιών) πέφτουν στις
7 Ιανουαρίου. Τότε θα πούμε και τις ευχές μας.Τώρα, γιορτάζουν οι μουουλμάνοι λαθρομετανάστες στη Λέσβο, οι κομμουνιστές, οι ιησουίτες, οι παπικοί, και οι χριστιανοντονμέδες, στους οποίους ευχήθηκαν "Καλά Χριστούγεννα" ο Ερντογάν και ο Γκιούλ.
Κάθε Ελληνας θα γιορτάσει μαζί με τους άλλους Ορθοδόξους λαούς. Ρώσους, Σέρβους κλπ.

ΥΓ. Δεν προτείνω να γιορτάζουμε τον Άγιο Νικόλαο στις 19 Δεκεμβρίου, και τον δεκαπενταύγουστο στις 28, για να τρελλάνουμε τον κόσμο. Όμως τα Χριστούγεννα πρέπει να τα γιορτάζουμε όπως και την Ανάσταση όλοι οι Ορθόδοξοι μαζί και όχι να είμαστε οι Έλληνες εκόντες άκοντες μαζί με τους διαβολοιησουίτες και τον Αλάθητο Πάπα-μάπα-Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Άλλωστε όταν τα Χριστούγεννα ήσαν τον Σεπτέμβριο, ήταν «Χριστούγεννα Πρωτούγεννα πρώτη γιορτή του Χρόνου». Και εάν πάμε στις 7 Ιανουαρίου, μαζί με όλους τους άλλους Ορθοδόξους, θα είναι και πάλι.... «Χριστούγεννα Πρωτούγεννα πρώτη γιορτή του Χρόνου» .

5 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ . ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

παντως στο κεντρο των αθηνων ψαχνεις με το ζορι να δεις παιδια να λενε τα καλαντα σημερα.

εδω πλεον ειναι μια αλλη ζοφερη χωρα αυτονομημενη και χωρις ιχνος ελληνισμου.

αλλα ποιος να τα πει πλεον;

τα παπανδρελληνοπουλα μωαμεθανα και λοιπα αλλοφυλα που περιμενουν να κλεψουν καμμια τσαντα απο γυναικα;

η οι ρουμανογυφτοι κλεφτοκοταδες των ακαλυπτων στις πολυκατοικιες;

η τα λιγα ελληνοπουλα να τα αφησουν οι μαναδες και χτυπωντας κανα κουδουνι να...βγουν τιποτα καζαμπουμπου ανα δεκαδα μαζι με...τον στρατουλη;

πανε και τα χριστουγεννα μας τα κατεστρεψαν και αυτα και τα εθιμα του ελληνισμου οι ανθελληνες.

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Πόσο δίκιο έχετε..
Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας...
Θα σας αποστείλω και προσωπικό μήνυμα,σχετικό...

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Μπράβο, βρε Σπύρο!
Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή : τα Χριστούγεννα που γιορτάζουμε είναι στις 25 Δεκεμβρίου.. και η καταστροφή του κόσμου ηταν για τις 21 Δεκεμβρίου.......Τώρα αν τα Χριστούγεννα είναι στις 7 Ιανουαρίου, λες Σπύρο η συντέλεια να γίνει στις 3 Ιανουαρίου ???? ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...