20/12/12

Ισχύς μου η Αγάπη του (φτωχού) λαού

Λίγα λεφτά υπάρχουν, και άρχισε να τα μοιράζει σαν Άγιος Βασίλης . Όπως είπε θα διανεμηθούν ,«από τα λεφτά τη δόσης» , αύριο 255 εκ. ευρώ σε 42 δήμους με ρουσφέτια , και 45 εκ. ευρώ στο Ταμείο Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων για το εφάπαξ, 1.200 υπερτυχερών δημοσίων υπαλλήλων, που τους επέλεξαν με κλήρωση ανάμεσα στους 40.000 που περιμένουν, με κλήρωση, οι τέως κλαδικές ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα διανεμηθούν, 700 εκατ. ευρώ για επιστροφές ΦΠΑ και για χρέη του ΕΟΠΥΥ, προς προμηθευτές γιατρούς και Φαρμακεία.
Σιγά μην σπρώχνεστε.!Από τον ΕΛΓΑ, θα διανεμηθούν αύριο 13 εκ. ευρώ σε 10.000 υπερτυχερούς αγρότες για αποζημιώσεις. Χθες άρχισε η πληρωμή αγροτών και κτηνοτρόφων με 1 δισ. που είναι το υπόλοιπο μισό της ενιαίας από τα Ταμεία της ΕΕ. Καμία σχέση με τη «δόση».
Ο Αντωνάκης Μέττερνιχ μοίρασε υποσχέσεις και χαμόγελα, αλλά δεν είχε άλλα λεφτά, και ανακοίνωσε ότι θα φάει και άλλα λεφτά καταθετών νόμιμα. Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα κατατεθεί νόμος για τις «αδρανείς καταθέσεις» οι οποίες θα μπαίνουν σε ειδικό κωδικό στον προϋπολογισμό και τα ποσά αυτά θα πηγαίνουν «σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», Γύφτους, Πακιστανούς, Αλβανούς του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, και της ΡΗΜΑΔ.
Εξω από το Γενικό Λογιστήριο, περίμενε τον Αντωνάκη μια ευχάριστη έκπληξη . Μικροομολογιούχοι τον περίμεναν με ένα πλακάτ που έγραφε, «Μην κοροϊδεύετε τους αποταμιευτές» ,για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους , αλλά οι άνδρες των ΜΑΤ δεν τους άφησαν να του εκδηλώσουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, ο Αντωνάκης Μέττερνιχ προσπάθησε να τους μιλήσει, και μετά τράπηκε εις φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...