22/12/12

Έφεραν και τον Γκουρού από τα Κεντρικά

Ο Εθνικός εργολάβος έριξε το Γκάλοπ - βόμβα και ο ΔΟΛιος κυρ-Σταύρος τη συνέντευξη βόμβα του Γκουρού από τα Κεντρικά. Τον λένε Τζο Τρίπι και παρακολουθεί στενά από το 1993 το ελληνικό πολιτικό σύστημα και είναι ένας από τους «σπεσιαλίστες στη στρατηγική της πολιτικής επικοινωνίας παγκοσμίως» που δούλεψε για τον Μπαράκ Ομπάμα στην καμπάνια του 2008.Τον έστειλαν να μελετήσει τη Χρυσή Αυγή και το μέλλον του Αξελ.
Ο Τζο Τρίπι, μας είπε μέσω του ΒΗΜΑΤΟΣ του κυρ-Σταύρου, ότι το «ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά», διότι εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο η πρεσβεία, οι αυτόχθονες (Ιουδαίοι), τα παιδιά των λεσχών, οι Ρεντιέρηδες και οι αφορολόγητοι, και ότι «απλώς έχει συρρικνωθεί η δύναμη των μεγάλων κομμάτων της Μεταπολίτευσης». Επομένως το σύστημα δεν κινδυνεύει, αλλά χρειάζεται να αναπροσαρμοστεί. Πολύ τράβηξε η «μεταπολίτευση» και τα παιδιά της. «Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα «ζόμπι» και δύο «τρελά κόμματα» είπε στο Βήμα. Και πρόσθεσε: "Aν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις «άντε να χαθείτε», είναι τα «τρελά» κόμματα, γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, τότε θα ψάξουν για κάτι πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ή κάτι ακόμα πιο ακραίο".
Το συμπέρασμα Τρίπι είναι ότι στο ελληνικό σύστημα υπάρχει ένα μεγάλο κενό, και ότι κόμματα «ζόμπι» που κυβέρνησαν επί σχεδόν 40 χρόνια, έχουν αποθάνει εκτός και αναγεννηθούν με άλλο όνομα και φρέσκα πρόσωπα, αλλιώς «θα ξεπηδήσει κάτι καινούργιο από τον συνδυασμό πολλών άνεργων νέων και της επικοινωνίας τους μέσα από τα πανίσχυρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
 Νέοι, «πορτοκαλί επανάσταση», «Αραβική Άνοιξη» και βάλε δήλαδη.
Είτε κάποιο από τα παλαιά κόμματα θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα εξελιχθεί είτε θα γεννηθούν νέα κόμματα, είπε ο γκουρού.
Είτε θα αλλάξει η ΝΔ, με νέο αρχηγό και όνομα, είτε θα γεννηθούν νέα κόμματα εντός του 2013. Θα μπορούσε να εμφανιστεί ένας νέος ηγέτης, (αυτός δεν θα είναι ο Πάνος Καημένος που έλαβε 2,8%, ούτε φυσικά τα παράγωγα Ζόμπι, (Νικολόπουλαίοι, Ψωμιάδης, Καρατζαφέρης, Παπαθεμελής) που θα απευθυνθεί στη γενιά του που τώρα είναι διασκορπισμένη σε διάφορα κόμματα και θα αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον της χώρας. Ένα τέτοιο κόμμα θα προκαλούσε κλυδωνισμό σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα».
Αυτός ο νεος ηγέτης μπορεί να είναι ο Αξελ, που πρέπει να γίνει κεντρώος για να μαζέψει τη «διασκορπισμένη γενιά του».
 Η πολιτική απεχθάνεται το κενό είπε ο Τρίπι, αλλά τα παιδια της Νομούρα νομίζουν ότι το κενό μπορεί να περιμένει τις ευρωεκλογές.
Καλά Κρασιά.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . 26 Απριλίου 1941. Η 181η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 21η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί εφθασαν στον Μαραθώνα. Κατέλαβαν τον Ισθμό, την Ναύπακτο και την Πάτρα

Λίγο μετά το χάραμα  της 26ης Απριλίου, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν στην νότια πλευρά της γέφυρας του Ισθμού που φυλασσόταν από μερικά άρ...