3/12/12

Για όλα φταίνε οι... Μάγια (Ρεπορταζ στυξ)

Πακέτα διάσωσης και εισιτήρια για τον Παράδεισο, ενόψει του τέλους του Κόσμου...
http://www.styx.gr  

Υστερία ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου έχει καταλάβει ένα μέρος του πληθυσμού σε ορισμένες περιοχές στη Ρωσία και την Ουκρανία. Έχουν δημιουργηθεί μάλιστα, γραφεία ταξιδίων που υπόσχονται εισιτήρια για την Κόλαση ή τον παράδεισο, ανάλογα με τις παραγγελίες... Μάταια οι κυβερνήσεις με συνεχείς διαψεύσεις προσπαθούν να καθησυχάσουν όλους εκείνους που πιστεύουν πλησιάζει η ημερομηνία της Αποκάλυψης.
Εκείνοι που περιμένουν το τέλος του Κόσμου, έχουν μόλις τρεις εβδομάδες για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους ως την προβλεπόμενη από το ημερολόγιο των...Μάγια για την ημέρα της Αποκάλυψης, που είναι η 21 Δεκεμβρίου 2012. Πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία, γεμίζουν ένα δωμάτιο του σπιτιού τους ή ακόμα και τα μπαλκόνια τους με τρόφιμα, καύσιμα και άλλα εφόδια απαραίτητα (όπως πιστεύουν) για να επιζήσουν από την καταστροφή που αναμένουν.
Σύμφωνα με ένα από τα δημοφιλέστερα σενάρια, στις 21 Δεκεμβρίου ο ήλιος θα ευθυγραμμιστεί με τον γαλαξία Μίλκι Γουέι, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενικό μπλάκ-άουτ στη Γη και να προκληθεί ένα κύμα διαφορετικών φυσικών καταστροφών. Η εμπορευματοποίηση της αποκάλυψης, σημαίνει ότι κάποια καταστήματα σε Ρωσία και Ουκρανία, έχουν αρχίσει να πωλούν «πακέτα διάσωσης» για να αντιμετωπιστεί το «τέλος του Κόσμου». Σ’ αυτά περιλαμβάνονται από κονσέρβες ψαριού, σημειωματάρια, σπίρτα, το απαραίτητο μπουκάλι με βότκα, μια πλάκα σαπούνι, σχοινί και προφυλακτικά. Μία επιχείρηση στην Ουκρανία έχει αρχίσει να πουλάει εισιτήρια για τον Παράδεισο ή την Κόλαση –αναλόγως- για τις 21 Δεκεμβρίου.
Το ταξίδι στον παράδεισο κοστίζει 15 $ ενώ στον Κάτω Κόσμο είναι λίγο πιο ακριβό, στα 18$. Το πρακτορείο υποστηρίζει πως η διαφορά οφείλεται πως το ταξίδι στην Κόλαση «θα έχει περισσότερη πλάκα».
Η υστερία για το τέλος του κόσμου, δεν περιορίζεται στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Στην Γαλλία οι αρχές έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση σε βουνό, που σύμφωνα με τους θεωρητικούς της Καταστροφής του Κόσμου, θα αποτελεί το μόνο ασφαλές μέρος, για το τέλος του κόσμου που έχουν προβλέψει οι Μάγια για το 2012. Πάντως, από το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, υποστηρίζεται πως δεν αναμένεται κάποια καταστροφή στο άμεσο μέλλον, και έχει δημιουργηθεί έκτακτη τηλεφωνική γραμμή πληροφόρησης για όσους ανησυχούν.
Ο πολιτισμός των Μάγια έφτασε στο αποκορύφωμά του από το 30 ως το 90 μΧ. Οι Μάγια ησαν εξαιρετικοί αστρονόμοι και είχαν δημιουργήσει ακριβή ημερολόγια.. Το Μακράς μέτρησης ημερολόγιο αρχίζει το 3114 πΧ και μετρά περιόδους 394 χρόνων που τις έλεγαν Baktuns. Η 13η Μπακτούν τερματίζεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012!!! Έτσι δημιουργήθηκαν οι φήμες ότι τότε θα γίνει το τέλος του Κόσμου... (RIA_NOVOSTI)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Psy-Ops: Ψυχολογικές επιχειρησεις! Προσπαθουν να δουν ποιοί λαοί και σε ποιό ποσοστο πιστευουν οτι μαλακια τους πασσαρεις....

Mercedes στη Lada Aura Το αμερικανικό blockbuster έδειξε με ειλικρίνεια τον ρόλο της Ρωσίας στην παγκόσμια κοσμοναυτική Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με drone στο Ryazan Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε νέες προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να βλάψουν τη Ρωσία Ο Τραμπ ανακοίνωσε την επιθυμία της Κίνας να αγοράσει αμερικανικό πετρέλαιο Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε το αμετάβλητο της πολιτικής των ΗΠΑ για το ζήτημα της Ταϊβάν Ο πρόεδρος της Λιθουανίας ζήτησε την κατάρριψη ουκρανικών drones Мнения Анна Долгарева Анна Долгарева Ореол обреченности реет над аналоговым человеком Моему собеседнику 28. Он выглядит на 45. Семь ранений, шестнадцать контузий. Он пошел воевать добровольцем в марте 2022 года. Как же они красивы эти люди двадцатого века, как отличаются они, словно нарисованы на темной доске не эфиром, а кровью. 0 комментариев Тимофей Бордачёв Тимофей Бордачёв Германия и Европа мечутся между войной и выгодой Готовность России к диалогу и предложение возобновить его с опорой на ФРГ заставили все большие страны Европы серьезно задуматься. Там понимают, что вести с Москвой диалог с позиции силы у них не очень получается. 4 комментария Сергей Лебедев Сергей Лебедев Ядерное оружие – единственная страховка для Глобального Юга События 2026 года однозначно демонстрируют, что в современном мире государства Глобального Юга могут чувствовать себя в относительной безопасности, только получив в свое распоряжение ядерные заряды. 7 комментариев 15 Μαΐου 2026, 05:45 • Καθημερινά νέα Το Ιράν επισημαίνει τις διογκωμένες φιλοδοξίες του Τραμπ Ο πρεσβευτής του Ιράν εξήγησε την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των διογκωμένων φιλοδοξιών του Τραμπ Το Ιράν επισημαίνει τις διογκωμένες φιλοδοξίες του Τραμπ@ Aaron Schwartz/Pool/CNP/Keystone Press Agency/Global Look Press Κείμενο: Βέρα Βασιλαία Ο διάλογος μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον έχει φτάσει σε αδιέξοδο λόγω της απροθυμίας της αμερικανικής ηγεσίας να συμβιβαστεί και να αναζητήσει αμοιβαία επωφελείς λύσεις