28/12/12

Καλά και κακά δημοσκοπικά νεα από την ΕΡΤ

Ζήτησε το κράτος από την ALCO να μετρήσει το κλίμα μετά την «δόση». Και σκίσανε. Βρήκαν ότι υπάρχει ένα 16% που πιστεύει ότι θα κάνουν την κρίση ευκαιρία και τα πράγματα υα τους πάνε καλύτερα, και ενα εκπληκτικό 18% που ακολουθεί τον Αδωνι, και πιστεύει ότι ο κάπτεν Αντωνάκης, παρότι μονόφθαλμος, το πάει καλά το καράβι. Το 68% των ερωτηθέντων που εκτιμά ότι πράγματα θα χειροτερέψουν, είναι μοιρασμένο σε δεξιούς και αριστερούς και δεν επηρεάζει την κατάσταση.
Στους δύσκολους καιρούς επανέρχονται οι σταθεροί θεσμοί. Αυτές είναι οι καλές ειδήσεις . Υπάρχει μία καθολική εμπιστοσύνη στο θεσμό της οικογένειας, ενώ θετικά βλέπουν την εκκλησία ενώ ως κυρίαρχες αξίες, εμφανίζονται η δικαιοσύνη και η πατρίδα, και διαφαίνεται η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, της βουλής, του συνδικαλισμού, των ΜΜΕ και της δικαιοσύνης.
Κάτι κινείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.