21/4/14

Για την επέτειο του Πήτερ Κορομηλάς

Άλλο το Γενικό και άλλο το Ειδικό

Πριν 47 χρόνια οι ΗΠΑ δια της Cia, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας επέβαλαν μια διαφορετική βάρδια εξουσίας που αντικατέστησε τους έμμισθους πολιτικάντηδες.
Η «δικτατορία» δεν κατέλυσε το Σύνταγμα και δεν κατάργησε τα δημοκρατικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, διότι σήμερα, εν πλήρη Ευρω-κρατία το Σύνταγμα καταπατάται βάναυσα από την Κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η βουλή είναι κολοβή, και η δικαιοσύνη χειραγωγείται .
Αμερικανοκρατία το 1967 , αμερικανοκρατία 2014. Τίποτα δεν άλλαξε. Μόνο στην Κύπρο που είναι μακριά είχαμε «αλλαγές». Η ρίζα της συμφοράς βρισκόταν και βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας.

Πέρασαν τα χρόνια, και τώρα που ζούμε στην εποχή των νέων μνημονίων και οι «δημοκρατικοί» οι «μαρξιστές» και οι «φασίστες» κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι στις 21 Απριλίου 1967 δεν ανέλαβε ο ελληνικός στρατός και οι Έλληνες αξιωματικοί τις "τύχες του Έθνους",  αλλά ο Πήτερ Κορομηλάς που μας επέβαλε ένα «μνημόνιο» , στο πλαίσιο της εξάρτησης της Ελλάδας από το «ιμπεριαλιστικό κατεστημένο» των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για να εξυπηρετηθούν πιο αποτελεσματικά τα στρατιωτικά και οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων.
Η επέμβαση δια της Cia, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας το 1967, ήταν λοιπόν ένα «Μνημόνιο».
Για παράδειγμα η «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού συστήματος που εισηγήθηκε στον Λουκά Πάτρα η Παγκόσμια Τράπεζα είναι Dale quale η σταδιακή «μεταρρύθμιση» των κυβερνήσεων «Ευρωπαϊκού Τόξου», Καραμανλή-Αλογοσκούφη, Παπανδρέου-Goldman Sachs, Papadimos, Σαχλαμαρέλων .

Τα πάντσερ των διεθνών τοκογλύφων περνούν αλλά δεν ξεχνούν τις «σαρωτικές» μεταρρύθμισεις.

Ο Πήτερ Κορομηλάς διόρισε υπουργό Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Κόλλια τον πράκτορα Παύλο Τοτόμη, που ήταν υπάλληλος της TWA και μετά του Τομ Πάπας,  και τον υπάλληλο της Cia, Αδαμάντιο Ανδρουτσόπουλο υπουργό οικονομικων, καθώς και τους τσιφούτ- τσιφούτ Ιωάννη Ροδινό – Ορλάνδο απόγονο των κλεπτών του δανείου των Ρότσιλντ ως υπουργό Συντονισμού και τον Λεωνίδα Ροζάκη (Ρόζενστάιν) ως υπουργό Δικαιοσύνης. (Του οποίου υιός ήταν ο διάσημος (Χρήστος) Ροζάκης).

Στα ειδικότερα, υπήρξαν και οι αξιωματικοί, υπήρξε και η ΜΟΜΑ. Αλλά στα ειδικότερα. Στο υψηλό επίπεδο Πήτερ Κορομηλάς και Γκάς Αβράκωτος.

ΥΓ1. Παράκληση: Όποιος γνωρίζει ανακοίνωση της American Jewish Committee για την κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα να μας τη στείλει για να την μάθουμε. Έστω και αργά

  ΥΓ2. Το σύνθημα του Πολυτεχνείου Εργάτες-Αγρότες και Φοιτητές ανήκει στον Γιώργο Οικονομίδη στιχουργό του Ύμνου της 21ης Απριλίου. (Μέσα στ' Απρίλη τη Γιορτή, το Μέλλον χτίζει η Νιότη, αγκαλιασμένοι – δυνατοί, μ' Εργάτη, Αγρότη, Φοιτητή, και πρώτο τον Στρατιώτη).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το θέμα Χατζάρα είναι το εξής,

ότι ό,τι και να πεις για την Χούντα, η Ελλάδα δεν έπαθε κάτι επί χούντας. ακόμα και η Κύπρος έγινε με τον παπαδόπουλο στην φυλακή και ακόμα και τότε έχουμε τα πρωτοσέλιδα τών εφημερίδων που γράφουν ότι ο πρώτος Αττίλας απεκρούσθη με επιτυχία

αντίθετα στην μεταπολίτευση τα δεινά ήταν τεράστια

με άλλα λόγια αν η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της και έχει ασφάλεια κοινωνική και στρατιωτική και εθνική παραγωγή δεν με ενδιαφέρει ο Κορομηλάς και ο Τομ Πάπας.

Εξάλλου ξέρεις πόσοι έκαναν στροφή και από πατριώτες γίνανε προδότες και στο κάτω-κάτω το να έχει ο Παπαδόπουλος καποιον πράκτορα τής CIA υπό εποπτεία και κοντά του δίνοντας την αίσθηση στους Αμερικανούς ότι ελέγχουν την χούντα δεν είναι και κακό.

Με το γιομ-κιπουρ είδαμε τί έγινε

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...