18/12/14

Πούτιν: Με το 80% μαζί του δίνει συνέντευξη και απαντάει για όλα

Οι Αθέατοι χορογράφοι, μετά τις κυρώσεις και την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου έβαλαν τους δικούς τους να μετρήσουν την δημοτικότητα του και το Κέντρο NORC για λογαριασμό του Associated Press βρήκε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τις κυρώσεις των ΗΠΑ η υποστήριξη για τον Ρώσο Πρόεδρο δεν έχει μειωθεί.
Περίπου το 81% εγκρίνει το έργο του ως προέδρου. Η δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Άλλη δημοσκόπηση, του Κέντρου Levada την ίδια χρονική περίοδο κατέγραψε ότι το74% θεωρεί τον Βλαδίμηρο ως πατέρα του έθνους. (Нам Путин - отец, нам Родина – Мать).
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ σχολιάζοντας τα αμερικανικά δημοσιεύματα που θεωρούν πως η κρίση στην ρωσική οικονομία και η υποτίμηση του ρουβλίου θα πλήξουν το προφίλ του Προέδρου, τόνισε ότι «Ο πρόεδρος Πούτιν είναι ενήμερος για τα δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο και το διαδίκτυο και τις εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών, αλλά γνωρίζει πολύ καλά την ανεκτίμητη αξία της απευθείας επαφής με τον απλό πολίτη. Ο πρόεδρος ζει σε γυάλινο σπίτι. Έχει πλήρη επίγνωση του πώς ζουν οι απλοί πολίτες. Γνωρίζει τις τιμές στα καταστήματα, και γνωρίζει τα έξοδα του μέσου νοικοκυριού. Η συναλλαγματική ισοτιμία του ρωσικού νομίσματος είναι μα πολύ σημαντική ένδειξη της ευημερίας και είναι καλό να αποτελεί ένα σκληρό νόμισμα, όμως δεν συνδέεται άμεσα με την δημοτικότητα του προέδρου. Άλλωστε ο πρόεδρος δεν είναι όμηρος των δημοσκοπήσεων. Τα ποσοστά δημοτικότητας είναι κάτι που δεν τον απασχολούν σοβαρά .Δεν φιλοδοξεί να είναι πρώτος στις μετρήσεις. Τον ενδιαφέρουν οι πράξεις και οι κινήσεις που αφορούν τον απλό πολίτη» είπε ο Πεσκόφ.

Η οικονομική κατάσταση στη Ρωσία και τον κόσμο θα είναι ένα από τα κύρια θέματα της 10 ης συνέντευξης εφ όλης της ύλης που θα δώσει σήμερα το μεσημέρι ( Ώρα Μόσχας) ο Πούτιν σε 1.259 διαπιστευμένους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο Η συνέντευξη δεν έχει χρονικούς περιορισμούς ή περιορισμούς των θεμάτων. Ο Πούτιν θα απαντήσει σε όσες ερωτήσεις νομίζει ότι πρέπει. Η μεγαλύτερης διάρκειας συνέντευξη ήταν το 2008 σωστή. Τέσσερις ώρες και 40 λεπτά .

1 σχόλιο:

Κωνσταντινος Αθηνα είπε...

Ο κοσμος οζει σαπιλα, αναμενεται καυτηριασης των σεσηποτων απο Τον Δημιουργο, κατα πασα πιθανοτητα ο Βλαδιμηρος θα ειναι εκεινος που θα κραταει το πυρακτωμενο σιδερο, ουαι τοις...εναντιοις. Ο νοων νοητω. Ο Κυριος των Δυναμεων ας ενδυναμωνει τους εν Χριστω αδελφους.