13/12/14

Εξαφάνιση με ελληνική διάσταση στη Βουλγαρία

Η αναζήτηση του πρώην προέδρου της βουλγαρικής Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, (ДАНС) , Πέτκο Σέρτοφ, (Петко Сертов), που έχει εξαφανιστεί, εδώ και επτά μέρες, συνεχίζεται, γράφει η εφημερίδα "Τρουντ".
Η αστυνομία , βρήκε το αυτοκίνητο του κ. Σέρτοφ στην περιοχή του Πετριτσίου, κοντά στα σύνοτρα με την Ελλάδα.
 Ο πρώην διοικητής της ДАНС συμμετείχε ως σύμβουλος στην εταιρεία «United Energy Traders» (ОЕТ) που αντιροσωπεύσει το 8% των βουλγάρικων εξαγωγών ηλεκτρικού ρεύματος σε Ελλάδα και Ρουμανία.
Η εξαφάνισή του Σέρτοφ, κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με την αγωγή που έχει κάνει εναντίον του η Ελληνική ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αρχή στο Αστικό Δικαστήριο της Σόφιας για την μη πληρωμή ρεύματος αξίας 14 εκ. ευρώ. που αγόρασε από την Ελλάδα η εταιρία Vivid Power που το πούλησε στην Τουρκία σε μια εταιρία του Βούλγαρου επιχειρηματία Angel Bozhilov, που είναι ο ιδιοκτήτης της «United Energy Traders» .
Σύμφωνα με αυτή την «εκδοχή» ο Σέρτοφ μεσω Ελλάδος κατευθύνεται στις ΗΠΑ όπου έχει πολλούς φίλους στις υπηρεσίες ασφαλείας.

ΥΓ. Έτσι βγαίνουν τα εκατομμύρια στην αέρα πατέρα οικονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...