22/12/14

Νάτοι Νάτοι οι…. Παντελονάτοι

Εκλογές εδώ και τώρα!

«Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να γίνουν πρόωρες εκλογές. Και έχει δίκιο!», είπε ο φον Αντωνάκης ,αλλά δεν ρώτησε τον υφυπουργό του επί της Ανάπτυξης κ. Γεράσιμο Παντελονάτο, που θέλει εκλογές, εδώ και τώρα, «για να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία, του παραμυθιού».
Με δηλώσεις του στο Εμπόλα ΤV ο κ. Γεράσιμοw διαχώρισε τη θέση του από τον φον Αντωνάκη και τον von Murutis. «Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου», είπε.

Ο επενδυτικός κλάδος  της Deutsche Bank ενημέρωσε τους κκ επενδυτάς να μην δίνουν πολύ σημασία στα σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού, και προτείνει να παίξουν , πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, με πιθανότητα επιτυχίας στο 80%».
Το υπόλοιπο 20% θα αφορά φαντάζομαι στο «εκλογές την πρώτη Φεβρουαρίου».

Επενδυτικά ΝΕΑ: Η επενδύτρια της ΔΗΜΑΡ, με την επένδυση που εντάχθηκε σε πρόγραμμα αγροτουρισμού, η κ.Νίκη Φούντα, που είναι αδελφή του αρθρογράφου του «Βήματος» πανεπιστημιακού Δ. Ψυχογιού, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, ότι θα «επιμείνει στο παρών» αν και τόνισε ότι πρέπει να ξεφύγουμε από το κομματικό συμφέρον και όλα τα κόμματα να λογοδοτήσουν για το αν σκέπτονται το εθνικό συμφέρον. (Εθνικόφρων το κορίτσι !!!!) .
Παράλληλα, ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ βρίσκεται στις 862 μονάδες με τζίρο μόλις 23 κ. ευρώ. Τα spreads για την Ελλάδα είναι στις 783 μονάδες βάσης, για την Πορτογαλία στις 214, για την Ισπανία στις 111 και την Ιταλία στις 136.

Πολιτικά ΝΕΑ: Ο Παναθηναικάκιας θεωρεί μη νόμιμο το οπτικοακουστικό υλικό που κατέθεσε η πλευρά Χαϊκάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να "γιατρός" να μάλαμα

  Η Πρόεδρος και ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας, είχε ήδη κερδίσει το πρώτο Βραβείο Αλαφουζόλ , με την δήλωσή της ότι ο θάνατος ενός ατόμου που ε...