7/12/14

Βαρύ το κόστος της υποτέλειας ( και για τους Βουλγάρους)

Μόσχα προς  αχυρανθρώπους των Βρυξελλών:
Το «Νότιο ρεύμα», έχει κλείσει οριστικά!

Ο προστάτης των φοροφυγάδων Ζαν-Κλοντ, είπε στον υπάλληλο του ΕΛΚ Μπορίσωφ ,που έκλεγε, ότι ο αγωγός «South Stream μπορεί ακόμη να προχωρήσει, παρά τα λεγόμενα από τη Ρωσία ότι ματαιώνεται το πρόγραμμα» , και η Μόσχα απάντησε σήμερα δια του Μίλερ της Γκαζπρόμ.
«Το θέμα της κατασκευής του αγωγού «Νότιο ρεύμα», έχει κλείσει οριστικά, και η Γκαζπρόμ άλλαξε την πολιτική της σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου». Τελέια και παύλα.
Η Βουλγαρία με την κυβέρνηση του ΕΛΚ έχασε επενδύσεις τριών δισεκατομμυρίων ευρώ, 6 000 νέες θέσεων εργασίας και τα έσοδα που θα της απέφερε η διαμετακόμιση 18 δις κυβικών μέτρων αερίου ετησίως.
Οι βουλγαρικές εφημερίδες δεν είδαν καλά το ευρωπαϊκό κατόρθωμα του Μπορίσωφ, αφού υποβαθμίζεται περισσότερο η χώρα, και δεν της δίνεται καμία προοπτική ανάπτυξης. Και διακριτικά του λένε «να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να "γιατρός" να μάλαμα

  Η Πρόεδρος και ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας, είχε ήδη κερδίσει το πρώτο Βραβείο Αλαφουζόλ , με την δήλωσή της ότι ο θάνατος ενός ατόμου που ε...