20/12/14

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Έχω μείνει ενεός, τέτοια ηθική κατάπτωση, τέτοιος ξεπεσμός, τέτοιο γκρέμισμα, ειλικρινά δεν μπορούσα να το φαντασθώ ποτέ. Ο άνθρωπος πού σε όλες τις εκπομπές του, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές, ο άνθρωπος πού καυτηρίαζε νυχθημερόν και με σκληρό μάλιστα αντιμνημονιακό λόγο, έγινε αυτοστιγμεί υπέρμαχος της συνέχισης του κυβερνητικού υπάρχοντος σχήματος, με το να κατατρομοκρατεί τον Λαό για φοβερά δεινά πού θα προκύψουν αν γίνουν εκλογές.
  Ισχυρίζεται ότι οι κομμουνιστές πού έχασαν το 1949 θα πάρουν την ρεβάνς, αν έλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσον… άκουσον εν έτη 2014 θα έλθει κομμουνισμός στην Ελλάδα. Αφού και στην Κίνα είναι κατ΄ ευφημισμό κομμουνιστικό καθεστώς. Προσωπικά είμαι ακομμάτιστος, διότι την ύπαρξη κομμάτων την θεωρώ δημοκρατία Αγγλοσαξονική για χειραγώγηση των Λαών, αλλά αυτό παρέλκει.
  Επανερχόμενος όμως εις τον παρουσιαστή, ραδιοφώνου και τηλεόραση, τον performer, όπως αυτοαποκαλείται, τον οποίον παρακολουθούσα ανελλιπώς, θέλω και πάλι να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για την οβιδιακή του μεταμόρφωση. Αυτοστιγμεί να γίνει υπέρμαχος, δια των εκπομπών του, του ελεεινού δικομματικού κυβερνόντος σχήματος ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ και πλαγίως και παραπλανητικώς να επιδιώκει την επί δύο χρόνια ακόμα παραμονή στην εξουσία του ολέθριου και διαλυτικού για την Πατρίδα και την κοινωνία κυβερνητικού μορφώματος. Ντροπή παρουσιαστή και δημοσιογράφε, ΝΤΟΠΗ!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ Α ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΠΗ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣE DOPE?
Ή ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ
ΟΜΗΡΟΥ SIMPSON
D'OH !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τυπογραφικό λάθος είναι και φυσικά εννοεί ΝΤΡΟΠΗ!
Εσύ τώρα όλα τα παραπάνω δεν σε άγγιξαν και σε άγγιξε η dope?

Να "γιατρός" να μάλαμα

  Η Πρόεδρος και ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας, είχε ήδη κερδίσει το πρώτο Βραβείο Αλαφουζόλ , με την δήλωσή της ότι ο θάνατος ενός ατόμου που ε...