24/7/18

Η δικαιοσύνη και ο ακριβός μηχανισμός του κ. ΚαρανίκαΛέγονται «SOFT POWER» και είναι HOT SPOTS για τον επηρεασμό της κοινής γνώμης στο διαδίκτυο. Πριν καούν οι άνθρωποι, εμφανίστηκε ο Dim Rapidis που είναι ιδιοκτήτης της δημοσκοπικής εταιρείας, «Bringing Europe», και διατύπωνε το πονηρό ερώτημα γιατί ήταν επί τόπου οι Σκάι. Διατύπωνε δηλαδή το θεώρημα του «ασύμμετρου φαινόμενου». 
Μετά εμφανίστηκε η ΑΣΠΑ με τη θεωρεία της «Καμένης Γής», και αυτούς που βάζουν φωτιές για να φέρουν τον Κούλη. 
Πριν από 11 χρόνια ο σοφός σύντροφος Γιάννης Δραγασάκης ο πατήρ της Πρεζούς είχε δηλώσει: «Η προσπάθεια σύνδεσης των καταστροφικών πυρκαγιών, που πλήττουν τη χώρα μας, με σκοτεινά σχέδια και με τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν αποτελεί μόνο ένα σκοταδιστικό όπλο που τίθεται στην υπηρεσία της προεκλογικής μάχης. Οι προσπάθειες αυτές πάνε πολύ μακριά, πέρα από τον ορίζοντα των εκλογών. Πρόκειται για ένα ευρύτερο σχέδιο ακροδεξιών κύκλων της Ευρώπης που αναζητούν προσχήματα για ακόμη πιο αυταρχικές πολιτικές στο όνομα της πάλης κατά της τρομοκρατίας». 
Τώρα η Σοβιετική εξουσία αναζητεί «προσχήματα για ακόμη πιο αυταρχικές πολιτικές στο όνομα της πάλης κατά ασύμμετρης απειλής» , για να περάσει η συμφωνία της Πρέσπας

Νομίζω ότι η αρμόδια εισαγγελέας πρέπει να φωνάξει τους συνεργάτες του κ. Καρανίκα, να τους ρωτήσει τι και πως το ξέρουν και να τους ασκήσει διώξεις για την διασπορά  ειδήσεων που προκαλούν ανησυχία στην Κοινή Γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ 11 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΟ-ΚΑΛΠΗ Μ...