31/7/18

Ένα βιβλίο εθνικής αυτογνωσίας που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας

Έσπασα 201 χρόνια σιωπής. 
Πάρτε να διαβάσετε και να διαδώσετε το Πατριωτικό Δοκίμιο των Φιλογενών.
Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη 

Πάρτε για να διαβάσετε και να διαδώσετε το Πατριωτικό Δοκίμιο των Φιλογενών του 1817. Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη.

 Σπάμε 201 χρόνια ενοχής σιωπής του κατεστημένου της αγγλοκρατίας. Οι Έλληνες Φιλογενείς Πατριώτες από το 1817 ξεκαθάρισαν τι είναι Πατριωτισμός και ποιος είναι ο καλός Πατριώτης.

«Ο αληθής πατριώτης καταφρονεί το ίδιον του συμφέρον, δόξας, τιμάς, μόνον διά την ευδαιμονίαν της Πατρίδος του. Αν το Έθνος του τυραννήται, υψώνει την φωνήν κατά των τυράννων του και αν δεν τελεσφόρηση, τουλάχιστον αποθνήσκει ευχάριστος, διότι δεν εσιώπησε το συμφέρον της Πατρίδος του».

«Πατριωτισμός δεν είναι άλλο τι, παρά η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του».

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιδεολογική προκήρυξη για την Πατρίδα και το Έθνος των Ελλήνων επαναστατών, που κυκλοφόρησε πρθιν 2-1 χρόνια και η άτιμη Ολιγαρχία σαν την έκρυβε.

Επιτέλους φως στην πραγματική ιστορία. 

Τιμή 15 ευρώ

Για ταχυδρομική αποστολή με αντικαταβολή συν τα ταχυδρομικά έξοδα.

 Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com
και στο 6944 279798

Το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών. 
Του 1817
 Το Ευαγγέλιο κάθε Έλληνα Πατριώτη 
Αφιερωμένο σε Φιλογενείς ψυχές

ΥΓ. Δεν θα το βρείτε αλλού. Θα το κρατήσω εκτός εμπορίου!

 Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέϊ Σοϊγκού ανακοίνωσε οτι οι απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της «αντεπίθεσης», ξεπέρασαν τους 125 χιλιάδες νεκρούς

  «Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της λεγόμενης αντεπίθεσης, ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 125.000 ανθρώπους και 16.000 μονάδες διαφόρων όπλ...