31/7/18

Ένα βιβλίο εθνικής αυτογνωσίας που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας

Έσπασα 201 χρόνια σιωπής. 
Πάρτε να διαβάσετε και να διαδώσετε το Πατριωτικό Δοκίμιο των Φιλογενών.
Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη 

Πάρτε για να διαβάσετε και να διαδώσετε το Πατριωτικό Δοκίμιο των Φιλογενών του 1817. Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη.

 Σπάμε 201 χρόνια ενοχής σιωπής του κατεστημένου της αγγλοκρατίας. Οι Έλληνες Φιλογενείς Πατριώτες από το 1817 ξεκαθάρισαν τι είναι Πατριωτισμός και ποιος είναι ο καλός Πατριώτης.

«Ο αληθής πατριώτης καταφρονεί το ίδιον του συμφέρον, δόξας, τιμάς, μόνον διά την ευδαιμονίαν της Πατρίδος του. Αν το Έθνος του τυραννήται, υψώνει την φωνήν κατά των τυράννων του και αν δεν τελεσφόρηση, τουλάχιστον αποθνήσκει ευχάριστος, διότι δεν εσιώπησε το συμφέρον της Πατρίδος του».

«Πατριωτισμός δεν είναι άλλο τι, παρά η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του».

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιδεολογική προκήρυξη για την Πατρίδα και το Έθνος των Ελλήνων επαναστατών, που κυκλοφόρησε πρθιν 2-1 χρόνια και η άτιμη Ολιγαρχία σαν την έκρυβε.

Επιτέλους φως στην πραγματική ιστορία. 

Τιμή 15 ευρώ

Για ταχυδρομική αποστολή με αντικαταβολή συν τα ταχυδρομικά έξοδα.

 Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com
και στο 6944 279798

Το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών. 
Του 1817
 Το Ευαγγέλιο κάθε Έλληνα Πατριώτη 
Αφιερωμένο σε Φιλογενείς ψυχές

ΥΓ. Δεν θα το βρείτε αλλού. Θα το κρατήσω εκτός εμπορίου!

 Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...