26/7/18

Ακριβώς πριν ένα χρόνο σας έλεγα στίς 26 Ιουλίου 2017! Σε λίγο στα χέρια σας , το Ευαγγέλιο του Ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος, που κατήγγειλε τους ιδιωφελείς και απάτριδες Μασόνους του Λονδίνου.

Ακριβώς πριν ένα χρόνο σας έλεγα για τα 200 χρόνια του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικού Κινήματος:

Τα «αγενή» τέκνα της Στοάς του Λονδίνου που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, δεν έχουν καμιά σχέση με την Πατρίδα και το Έθνος. Οι ρουφιάνοι της Στοάς του Λονδίνου δεν έχουν καμιά σχέση με την Εθνεγερσία. Σε λίγο στα χέρια σας , το Ευαγγέλιο του Ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος, που κατήγγειλε τους ιδιωφελείς και απάτριδες Μασόνους του Λονδίνου. Και παρέθετα από το Δοκίμιο περί Πατριωτισμού των Φιλογενών του 1817 τη φράση.
«Πατριωτισμός δεν είναι άλλο τι, παρά η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του».


Το Σάββατο θα το έχουμε στα χέρια μας. Τη Δευτέρα θα ταχυδρομηθούν τα αντίτυπα που έχετε παραγγείλει.
«Το Ευαγγέλιο κάθε Αληθινού Πατριώτη».

Το Δοκίμιον «Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών του 1817 Αφιερωμένο σε Φιλογενείς ψυχές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
1.Εισαγωγή
2. Ο Αληθινός Πατριώτης, η Κορωνίδα και το καύχημα ολοκλήρου του Ελληνικού Γένους,
ο ζωντανός στύλος της Πατρίδος , ο νέος Μιλτιάδης και ο νέος Θεμιστοκλής. Ο Ιωάννης Καποδίστριας!
3.Οι Ρουφιανοπατριώτες , οι παλιάνθρωποι, οι Μακρυγιάννηδες, οι «αντιστασιακοί» Μπολσεβίκοι που πολέμαγαν στο πλευρό των συμμάχων, οι πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών, οι υπάλληλοι των Άγγλων, ο «Ιόνιος λαός», οι Μαρξιστές και τα τέκνα της Στοάς του Λονδίνου, δεν είναι πατριώτες
4. Ο Πατριωτισμός και η Ορθοδοξία. Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία.
5. To Δοκίμιο περί Πατριωτισμού των Φιλογενών -Επιστολή των Ε.Φ προς τους κατοίκους των ιονικών Επτά Νήσων -Προοίμιον -Τι έστιν Αληθής Πατριωτισμός -Παραδείγματα πατριωτισμού εκ των Ένδοξων Χρονικών της Ελλάδος Κόδρος Λυκούργος Σόλων Αριστείδης Θρασύβουλος Πελοπίδας Επαμεινώνδας - Παραδείγματα εκ των ενδόξων χρονικών της Ρωμης Λεύκιος Κουίνκτιος Κιγγινάτος Ρέγουλος Οράτιος Κοκλής Κάτων Κουριών Κικέρων.

Τιμή 15 ευρώ, συν τα ταχυδρομικά 

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com Και στο 6944-279798

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...