12/7/18

Καλοκαίρι καιρός για διάβασμα. προσφορά τα βιβλία του Σπύρου Χατζάρα
Η Τετραφάρμακος του Σπύρου Χατζάρα σε προσφορά 
μόνο με 50 Ευρώ
-«Η Επανάσταση των Φιλογενών», από 25 ευρώ  +
Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ»,
από 20 ευρώ +
-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», από 15 ευρώ  και +  
το «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» , από 15 ευρώ , 
αντί 75 ευρώ, μόνο με 50  Ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής  με τα ΕΛΤΑ.-«Η Επανάσταση των Φιλογενών» 
Πως ο Πατριώτης Καποδίστριας οργάνωσε την Παλιγγενεσία του 1821 και πως οι μασόνοι και οι Εβραίοι που ήσαν στην υπηρεσία της Αγγλίας και των Ρότσιλντ ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τα δάνεια της Αγγλίας


-«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» 
Πως η SoE και οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, και γιατί η Αγγλία δολοφόνησε  τον Μεταξά και κατέστρεψε την Ελλάδα.Το ΟΧΙ του Κατσιμήτρου και του Βραχνού.


- «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ». Ποιοι και γιατί προκάλεσαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ποιοι είναι η παγκόσμια Διακυβέρνηση που κυβερνάει το κόσμο και σήμερα.-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», το βιβλίο του Γκέμπελς για το Ολοκαύτωμα του Γερμανικού λαού  στα χέρια των όπου γης και πατρίς, μαζί με εκτενή εισαγωγή του Σπύρου Χατζάρα.
2). Το  «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», η «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ», και « Το Εβραϊκό Ζήτημα», και τα τρία μαζί αντί 50 ευρώ μόνο 35 μαζί με τα έξοδα αποστολής με τα ΕΛΤΑ. 

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com και στο 6944-279798.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...