21/7/18

Ο Πούτιν στέλνει πολλούς «δημοκρατικούς» στη φυλακή για υποστήριξη της τρομοκρατίας

Όπως είπε ο Βαλόντια στο Ελσίνκι, η Δημοκρατία είναι Κράτος Δικαίου και για όλα αποφασίζουν τα Δικαστήρια. Λίγες μέρες μετά, ο πολυβραβευμένος και έγκυρος ανταποκριτής του «Ιντιπέντεντ» στη Μέση Ανατολή για περισσότερα από τριάντα χρόνια, Ρόμπερτ Φισκ, βρέθηκε , με μια φορτωτική για 500 όλμους των 120 χιλ, με προδιαγραφές ΝΑΤΟ, που παρήχθησαν στο εργοστάσιο BNT-TMiH στο Νόβι Τράβνικ στην «FBiH», τη μουσουλμανική Ομοσπονδία, και αφού εξήχθησαν στη Σαουδική Αραβία κατέληξαν στους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. Η φορτωτική βρέθηκε σε πυριτιδαποθήκη των τρομοκρατών στο Χαλέπι, με όλες τις σφραγίδες και υπογραφές.

Ο Ρόμπερτ Φισκ πήγε στο Σεράγεβο, έδειξε τη φορτωτική στον τέως διευθυντή του εργοστασίου Ιφέτ Κρνίιτς που δήλωσε: «Αυτή είναι η υπογραφή μου! Ναι, αυτός είμαι εγώ!», και είπε ότι «όλα έγιναν νόμιμα» και ότι «η παραγωγή του BNT-TMiH είναι υπό τον έλεγχο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ». 

Ο Φισκ είχε και φορτωτικές και εγχειρίδια για όπλα της Ζάσταβα, της οποίας ο γενικός Διευθυντής της «Zastava Arms», Μιλόγιεκο Μπρζάκοβιτς, επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα εκδόθηκαν από το εργοστάσιο και ότι οι αγοραστές ήταν η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Βρέθηκαν και έγγραφα αμερικανικής εταιρείας. 

Το όπλα και τα πυρομαχικά από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σερβία τη Βουλγαρία, και τη Ρουμανία, που εξήχθησαν τα τελευταία χρόνια, στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την προτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν ίχνη. Τράπεζες, μεσάζοντες, φορτωτικές και οδηγούν κατευθείαν στην Cia, τα αμερικανικά υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών, στον λευκό Οίκο και την Χίλαρι. Και οι κατηγορίες είναι οι βαρύτατες. Συνεργασία με την τρομοκρατία και Εσχάτη Προδοσία.

 ΥΓ. Πολύ φθηνό τη γλύτωσε ο Χάνος με την ματαίωση της "εξαγωγής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: