19/7/18

Δημοψήφισμα-Δημοσκόπηση, αλλά ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει ο Ζάεφ

Ο Αλέκσυ Μακεντόνσκυ, με το εβραϊκό αίμα, άνοιξε νέους ορίζοντες στο Κράτος Διακαίου , με το «Δημοψήφισμα» του 2015. 

Ο Ζάεφ , ανακοίνωσε ότι ο «λαός» δεν θα έχει τη δυνατότητα να απορρίψει την συμφωνία της Μικρής Πρέσπας. Οπως και το 2015 , ότι και να ψηφίσει ο λαός, το μνημόνιο θα ισχύει. Το λεγόμενο «δημοψήφισμα», δεν θα είναι «νομικά δεσμευτικό», όπως θέλει το κράτος δικαίου για τη συμφωνία Βελιγραδίου-Πρίστινας. 
Δηλαδή, θα είναι δημοσκόπηση με Κάλπη, όπου την καταμέτρηση θα την κάνει η Εφορευτική Επιτροπή. Και το «δημοψήφισμα» το 2015, του Αλέκσυ Μακεντόνσκυ, με το εβραϊκό αίμα, ήταν «συμβουλευτικό». Δημοσκόπηση με κάλπη, που δεν ήταν «νομικά δεσμευτική», Και δεν παρήγε έννομα αποτελέσματα. 
«Το δημοψήφισμα θα είναι συμβουλευτικό», είπε ο σύντροφος Ζόραν, αλλά, πρόσθεσε ότι «η βούληση των πολιτών θα είναι δεσμευτική για όλους τους πολιτικούς φορείς». 

Η βούληση των ελλήνων πολιτών ήταν και είναι δεσμευτική για τον ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει εναντίον της συμφωνίας που υπέγραψε με τους δανειστές η κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με το 66%, και Αλέκσυ Μακεντόνσκυ άκουσε τη γνώμη των 
πολιτών και την μετέφερε στην Μέρκελ. Ο σύντροφος Ζάεφ, που ανακοίνωσε το ερώτημα που θα τεθεί στη δημοσκόπηση και το οποίο θα ρωτάει (περίπου): «Θέλετε να γίνουμε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ με την αποδοχή της συμφωνίας για τη διαφωνία μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδας για την ονομασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: