20/7/18

Η επανάσταση του εβραίο-«Ίλιντεν» δεν έγινε σήμερα

Η εβραϊκή επανάσταση στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία για να δημιουργηθεί το Ισραήλ των Βαλκανίων έγινε του προφήτη Ηλία αλλά με το Ιουλιανό. Δηλαδή με το Γρηγοριανό, ήταν 2 Αυγούστου.
 Το σύνθημα «Μακεντόνια να Μακεντόντσιτε»,  αφορούσε στους πολυπληθείς όπου γης και Πατρίς «Μακεντόντσιτε» της Συναγωγής της Σαλανίκ και του Μοναστηρίου.
 Αυτή ήταν η Ενιαία Μακεδονία που ήθελε και ο πράκτορας Κριστε Μρσίκοφ.

 Η Ενιαία (πολυεθνική) Μακεδονία, είχε Βούλγαρουςμ Βλάχους, Αρβανίτες, Τούρκους, Σέρβους, αλλά δεν είχε πουθενά Ιουδαίους γιατί αυτή ήσαν οι «Μακεντόντσιτε».
 Στο σχέδιο για το Ισραήλ-«Μακεντόνια» είχαν συμφωνήσει το Λονδίνο, η Βιέννη και η Αγία Πετρούπολη. Και επειδή οι «Γρεκομάνοι» δε καταλάβαιναν από Ισραήλ, οι «Μακεντόντσιτε» της Συναγωγής, έβαλαν τους Βούλγαρους κομιτατζήδες, να σφάξουν τους Έλληνες σε τρεις βλαχόφωνες ελληνικές κωμοπόλεις. Το Κρούσοβο, την Κλεισούρα και το Νυμφαίο.

Όλα τα γεγονότα της 20ης Ιουλίου μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ

 http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/07/20.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Македонија на Македонците

Ανώνυμος είπε...

Report on the Free Macedonia Movement in Area Florina - 1944,

by British Captain P.H. Evans, Force 133,

stationed in Aegean Macedonia during WWII;

(quoted from The Macedonians of Aegean Macedonia: A British Officer's Report, 1944, Andrew Rossos, The Slavonic and East European Review, Volume 69 ,Number 2, April 1991)

Ανώνυμος είπε...

Σε συνεντευξη στη Suddeutsche zeitung λεει οτι θα σεβαστει την
πρεσποπροδοσια αν ψηφιστει....η παραδοση ειναι παραδοση...

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...