4/12/18

Το σόου Ριχάρδος των ΣΥΡΙΖΑ& Σια

Ο Ριχάρδος , η κάθαρση και κάθε τουρκική απειλή είναι επικοινωνιακά προϊόντα του καθεστώτος, που τρέφεται επιλεκτικά και από το αστυνομικό δελτίο. 
Τα πραγματικά θέματα της επικαιρότητας είναι η δολοφονία του Κωνσταντή, η διδασκαλία της κομμουνιστικής διαλέκτου ΑΝΣΟΜ1944 ως μακεδονικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία και οι καταλήψεις για την Μακεδονία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βαρια φορολογια και η φτωχεια του Ελληνα δεν ειναι θεματα Χατζαρα;

Ανώνυμος είπε...

Η διδασκαλια της κομμουνιστικης διαλεκτου στα δημοσια σχολεια ειναι πραγματι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ αλλα απο εναν αδιστακτο "πρωθυπουργο" και εναν αδιστακτο προεδρο θα επρεπε ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!! Διοτι τον Παυλοπουλο,δεν βλεπω να τον κατακεραυνωνεις δεοντως!! Σε παλαιοτερο σχολιο σου ειχες πει οτι καποτε τον ειχες σε υποληψη,αν θυμαμαι σωστα!! Σε υποληψη: Εναν τυπο που στα "δεκεμβριανα" του 2008 ειχε καψει την Αθηνα με την εντολη του στην "αστυνομια" για αμυντικη σταση; Εναν τετοιο ειχες σε υποληψη; Απο τον κοσμακη,τον ελληνικο λαο,που κοιταζει πως θα ανταπεξελθει στην επιβιωση εκει που μας εχουν οδηγησει,τι περιμενεις στ'αληθεια αραγε; Φταιει ο κοσμακης; Ο Παυλοπουλος ειναι αυτος που θα επρεπε να παραιτηθει για να παει η χωρα σε εκλογες!! Αλλα ειναι της Στοας και η Στοα αποφασιζει!! Οι κομμουνιστες και η ΣΝΟΦ κανουν τη δουλεια τους αφου βρισκουν ελευθερο εδαφος και Υψηλη Προστασια!!!

Ανώνυμος είπε...

Και την ....προμελετημενη δολοφονια του/της Ζακ, που την πας;
Που ηταν ετοιμος/η να τσουρνεψει τα χρυσαφικα και να τρεξει στους ΡιΚαρντο για να βγαλει τις δοσεις του. Μπορει και κατι τις παραπανω για να δωκει και κανα φραγκο στον πακιστανο του;




Κλειω Κρασοβασιλη






83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...