31/8/19

31 Αυγούστου 1974. Η αποθέωση του «Κουφού» στην Θεσσαλονίκη



 Ο Καραμανλής από το Μπαλκόνι του Μακεδονία Παλλάς μίλησε σε ογκώδη συγκέντρωση και ανακοίνωσε την έξοδο από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Στις 19:30 το απόγευμα, έκανε στο Παλέ ντε Σπορ, τα εγκαίνια της 39ης ΔΕΘ με μοναδική συμμετοχή κόσμου και πρωτοφανή παλμό .
Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Παντελεήμονας και αμέσως μετά τον λόγο πήραν ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΘ Νικόλαος Ζαρντινίδης και ο Υπουργός Εμπορίου Κανελλόπουλος. 
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής αντί ομιλίας εγκαινίων απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους και δήλωσε «Εγκαινιάζω την πρώτην μεταπελευθερωτική περίοδον της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Κύπρο δεν είχαν ακούσει τίποτα όλοι αυτοί ;;;;;;;; Διότι τώρα αναφέρεται πάντα σχετικά με το πόσο "προδοτική" ήταν η Χούντα. Ο κουφός γιατί δεν είπε τίποτα;;;;;; Μήπως επειδή ο προδότης ήταν αυτός και όλοι οι επιτελάρχες που πεθάνανε με βαθμούς, σαν υπουργοί, με χρήμα, ξενοδοχεία και τριπλές συντάξεις ενώ ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής πεθάνανε στην φυλακή και φτωχοί;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!!!!!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Σωστός. Συνυπογράφω!!!