5/8/19

Κιότο, και ΤΚ9 Κλιματική Αλλαγή

Πέστε στην Γκρέτα, ότι τα Καθολικά Συναξάρια λένε ότι Αύγουστο μήνα, Στις 5 Αυγούστου το 352 , «έγινε από Θαύμα», χιονόπτωση στον λόφο Εσκουιλίνο της Ρώμης, ενώ στις 5/18 Αυγούστου 1916 στο Σάντοβο της Βουλγαρίας μετρήθηκε θερμοκρασία 45.2 βαθμών Κελσίου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πώς θα πάει η Γρέτα για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ (!) για το Κλίμα ώστε να μιλήσει για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", και για να μη ρυπάνει την ατμοσφαίρα ; ! Θα πάει με το πιο σύγχρονο ιστιοπλοϊκό γιοτ, το Malizia II μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο Pierre Casiraghi... Οι κακές γλώσσες το λένε, όχι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά αλλά δεν εξηγούν πως η μέση θερμοκρασία αυξάνει ...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f8/Global_Temperature_Anomaly.svg/450px-Global_Temperature_Anomaly.svg.png

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Σπύρο,
δες τα παρακάτω

https://www.youtube.com/watch?v=Nm0Pn6mmdRc

https://greeklignite.blogspot.com/2013/12/blog-post.html

http://greeklignite.blogspot.gr/2013/12/blog-post_27.html

και ειδικά:
https://youtu.be/3KzkHO8W9lU

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που βλέπω το μούλικο με τις κοτσίδες μου έρχεται να του ρίξω μια ανάστροφη. Γκρετες, κοντσιτες, περήφανες ξεφωνημενες, τρανσφορμερ, τάσιες-οπτασίες, Ημαρτον Θεε μου, θα μας εξοντώσουν οι σατανιστές με τις παπαριές τους.

Ανώνυμος είπε...

Από πού να ξεκινήσω! Από την χρήση της βιξιπιντια ως αξιόπιστης επιστημονικής πηγης;
Άστο καλύτερα . Τράβα εδώ και επιμορφωσου.

https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

Αυτό για αρχή και άμα επιθυμείς και επιστημονικες εργασίες ψάξε εδώ στα σχόλια παλαιότερα. Μάλλιασαμε να φωνάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η άυξηση της μέσης θερμοκρασίας είναι τυχαίο γεγονός ? Δεν το απορρίπτω.Είμαι επιφυλακτικός ως προς την λεγόμενη υπερθέρμανση αλλά εδώ είναι ένα γεγονός η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας ! Τυχαίο ? Ίσως πρόκειται για έναν θερμό κύκλο !Η wikipedia πάντως και το διάγραμμα έχουν πηγή.Tη Νάσα.

Unknown είπε...

μην πας μακρυα !!! κοιτα εδω ελληιν. πλοιροφοριες

ΑΟΖ- Ενεργειακοί Πόροι και Κλιματική «Αλλαγή»
https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&t=3359s

κι η μανα της αθωας γκρετα εχη διαφημηστικο γραφειο που ασχολειται με τη Κλιματική «Αλλαγή»
μουφα σου λεω ειναι ολα...

Unknown είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΚΡΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΟΛΑ αυτα ΤΑ FAKE NEWS ? ΕΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ . ΠΑΡΕ NEOTERO INFO ΝΑΧΗΣ: https://www.zerohedge.com/news/2019-07-11/scientists-finland-japan-man-made-climate-change-doesnt-exist-practice KAI https://www.sciencedaily.com/releases/2019/07/190703121407.htm

Ανώνυμος είπε...

Είχαν αποπειραθεί να κάνουν το ίδιο σε πολλά σχολιαρόπαιδα σε ευρώπη και π-ηπα. Το έδειξαν στα καθεστωτικά δελτία ειδήσεων, κροκοδείλια, σπαραξικάρδια, από εφήβους που ανυσυχούν για τον πλανήτη κλπ α λα μάρθα βούρτση.
Τουλάχιστον η δική μας υποψηφια δεν ήταν τόσο αντιπαθητική όσο αυτή η γκρεττττα.

Όποιος έχει παιδιά σε σχολεία να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα. Δεν διστάζουν να στρατολογούν στα ιδεολογήματα τους και τα παιδιά σας.

Για το "ΓΕΓΟΝΟΣ" της αύξησης της θερμοκρασίας στον συναγωνιστή κρατάω ακόμα την κοιλιά μου από τα γέλια.
Κάποτε τσιρίζανε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέχρι που η αντίσταση (δηλαδή εμείς), επηρεάσαμε την κοινή γνώμη να μετατοπιστεί στην αληθινή θέση ότι είναι φυσικό πλανητικο φαινόμενο.
όταν τελείωσε αυτό, μεταβάλλανε την ορολογία σε "κλιματική αλλαγη". Ο αγώνας είναι ανοιχτός ακόμα, μέχρι να πειστούν τα ζώα, ότι άλλο πράμα είναι ο καιρός και άλλο πράμα το κλίμα.
Θυμηθείτε πόσες άλλες φορές έχει σπείρει τον πανικό η πλανητική χουντάρα με προφητείες τρόμου. Από το δεν χωράμε άλλα δισ γεννήσεων (επομένως σφάχτε τα έμβρυα), στο δεν θα έχουμε να φάμε αν πάμε πάνω από 4 δισ (οπότε σφάχτε τον τρίτο κόσμο), στο λιώσιμο των πόλων, στον κατακλυσμό από νερά των παράκτιων πόλεων-εδαφών, στις τρύπες του όζοντος που θα μας καψουν όλους ζωντανούς, στο διοξείδιο του άνθρακα που θα μας φάει την αναπνοή, στο πετρέλαιο που εξαντλείται μέχρι το 2000 (ενώ αναγεννάται στον φλοιο από πάντα), όρεξη να έχεις να καταγράφεις τρομολαγνεία, ψεύδολογία. Και πάνω απ΄'ολα να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για την βενζίνη στο σαράβαλο, για τέλη ρύπων σε αυτ-το και καυστήρα, για ενεργειακό πιστοποιητικό της παράγκας αφού είναι ενεργοβόρα και ρυπαίνει! και μην ξεχάσουμε τον κάθε επιτήδειο στις ανανεώσιμες οικολογικές πηγές ρεύματος να θέλει το κατιτίς του κλπ.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...