19/9/19

H Μανδάμ Ανάπτυξις δεν θα περάσει φέτος /Ανησυχούν οι μυαλοπώληδες και οι χαζοί τηλε-καταναλωτές που αγαπούν τον μουσουλμάνο «πλησίον».

Η «Φεντ» υπό την πίεση του Τραμπ μείωσε το βασικό της επιτόκιο, κατά ένα τέταρτο της μονάδας, (0,25%), στο 1,75-2,00% και αύξησε την πρόβλεψή της όσον αφορά την ανάπτυξη για το 2019 στο 2,2%, από 2,1%. 
Από τους 10 διευθυντές , ο ένας , (του Τραμπ), ψήφισε για τουλάχιστον διπλάσια μείωση. Μετά την «Φεντ» ανησυχούν και οι μυαλοπωληδες του ΟΟΣΑ. για «απότομη επιβράδυνση της Κίνας». 
Ο ΟΟΣΑ, που δεν ασχολείται με τις τράπεζες αλλά με τις αναρμόδιες κυβερνήσεις είπε ότι «οι κυβερνήσεις δεν κάνουν αρκετά , (δηλαδή μεταρυθμίσεις), για να αποτρέψουν την μακροπρόθεσμη ζημιά». 
Οι μυαλοπώληδες προβλέπουν ότι η παγκόσμια οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 2,9% φέτος και 3% το 2020, έναντι 3,2% και 3,4% που έλεγαν 4 μήνες πριν. «Οι παγκόσμιες προοπτικές γίνονται ολόενα και πιο εύθραυστες και αβέβαιες» είπαν οι μυαλοπώληδες, που απευθύνονται στους χαζούς τηλε-καταναλωτες και λένε ότι «οι πάσης φύσεως εντάσεις πλήττουν σοβαρά την εμπιστοσύνη και τις επενδύσεις». 
Οι τενεκέδες του ΟΟΣΑ όμως, απευθύνονται μόνο στους χαζούς τηλε-καταναλωτες, του ΣΚΑΑΙΙΙΙΙ και για αυτό δεν λένε τίποτα για τα αφεντικά τους, που τους πληρώνουν για να λένε τέτοιες μαλακιές. 
Οι μεγαλοεπενδυτές με τα Κιπά, στέλνουν τα «ντρόουν» διότι πολύ γουστάρουν ένα κερδοσκοπικό τζέρτζελο που θα αυξήσει τις τιμές και τα επιτόκια . Μέχρι στιγμής η διεθνής κρίση αφορά στη μεταποίηση. 
Ωστόσο, ο ΟΟΣΑ, ανησυχεί διότι η ύφεση της παραγωγής θα μεταδοθεί και στις υπηρεσίες και την κατανάλωση, αφού επιβαρύνει την αγορά εργασίας, τα εισοδήματα των νοικοκυριών και τις δαπάνες τους.
Εκ των μεγάλων ασθενών είναι η Ευρωζώνη, που προβλέπεται να αναπτυχθεί με ρυθμούς μόλις 1% φέτος και την επόμενη χρονιά, και από αυτούς ελπίζει το «KOULIS» για επενδύσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουλουβαχατα που λεω εγω ...κουλουαχατα που λεει και μια νεωριμη γειτονισα που ολο ξεχναει το κλειδι της κατω απ' το χαλακι της εξωπορτας της αυλης της.


O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...