6/11/19

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Είμαι εδώ να για υπερασπιστώ έναν ολόκληρο κόσμο από τη βρώμικη προπαγάνδα και την πολιτική στόχευση»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. 
Ο κ.Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε εξ αρχής για πολιτική σκευωρία της κυβερνήσεως Σαμαρά και σημείωσε το γεγονός ότι «για πρώτη φορά κάθεται κατηγορούμενος ένας πολιτικός αρχηγός για πράξη ενός οπαδού». 
Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι στόχος της πολιτικής δίωξης, δεν είναι άλλος από την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . 
«Η σύλληψή μου ήταν μια επιχείρηση να ποινικοποιήσουν ένα ολόκληρο πολιτικό κίνημα. Σαν κοινούς ποινικούς εγκληματίες παραβίαζοντας κάθε αρχή και δεοντολογία, αφενός για να κάμψουν το ηθικό μας και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό. Η συλλογιστική ήταν «μην πάτε με αυτούς γιατί θα πάτε φυλακή». «Η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση. Ποια εγκληματική οργάνωση; Ήμασταν γνωστοί 25 χρόνια», είπε.
 «Δεν υπάρχει μέση και τέλος σε αυτό το κατηγορητήριο. Εμείς δηλώναμε εγγράφως εθνικιστές και όχι ναζιστές. Θα υπερασπιστώ έναν ολόκληρο κόσμο από τη βρώμικη προπαγάνδα και την πολιτική στόχευση», τόνισε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και η ΧΑ έχει πολλά προβλήματα και ύποπτο ρόλο όπως και ο Μιχαλολιάκος ο ίδιος, θέλω να δω αν τα κομμάτια κρέατα που ψηφίσανε Κούλις Χρυσό θα καταλάβουν την μαλακία που κάνανε και είτε θα ξαναψηφίσουν ΧΑ ή κάποιο κόμμα Κασιδιάρη αν προκύψει.

Ανώνυμος είπε...

Παλιοζωη, ψευτη ντουνιάαααα και παλιο αλβανιααα!!! 30 γαμη... να χρόνια οι κωλοαλβανοι τρώνε και πίνουν στην Ελλάδα, ρεεεεε! Και παίρνουν και συντάξεις, Μιχαλολια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουν να τελειωνουν μια και για παντα με την Χρυση ομελετα πρεπει να απαλλαξουν τον ηγετικο πυρηνα. Αν παλι, την θελουν για εφεδρεια τοτε θα τους βαλουν φυλακη ωστε να ηρωοποιηθουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι μασόνοι μαγειρεύουν τις δικαστικές αποφάσεις κατά πως τους συμφέρει... Μην παραξενευθείτε καθόλου, άμα δείτε τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή και τον Κασιδιάρη να αθωώνεται! Έχει άλλωστε το ρεκόρ στις αθωωτικές αποφάσεις... Νάτος, νάτος ο μέλλων πρωθυπουργός...

Ανώνυμος είπε...

Μας τα παν και μας τα εξηγησαν τι σοι πραμα ειναι ο Μιχαλολιακος, η Μανδρου με την CIA του ενος απ' τους υιους της.

Αυτες οι δυο ομορφες γυναικες.
Κι εμεις τα καταλαβαμε εκ του σωθικου μας, εσωτερικα.


Πολυμνια

Ανώνυμος είπε...

Βίοι παράλληλοι.....

Ζαν-Μαρί Λεπέν: κατηγορούμενος πολλές φορές από την Γαλλική δικαιοσύνη....
Ν. Μιχαλολιάκος: κατηγορούμενος από την Ελληνική δικαιοσύνη....

Μαρί Λεπέν: Πήρε το κόμμα και το έχει κάνει πρώτο....
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ !!!

aviator είπε...

Βίοι παράλληλοι.....

Ζαν-Μαρί Λεπέν: κατηγορούμενος πολλές φορές από την Γαλλική δικαιοσύνη....
Ν. Μιχαλολιάκος: κατηγορούμενος από την Ελληνική δικαιοσύνη....

Μαρί Λεπέν: Πήρε το κόμμα και το έχει κάνει πρώτο....
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ !!!

ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Είπατε κάτι σωστό! Ότι οι μασονοι μαγειρεύουν τις δικαστικές αποφάσεις! Συγχαρητήρια! Η ελληνική "δικαιοσύνη" ελέγχεται πράγματι από τους μασόνους! Για να φτιαχτεί επομένως η Ελλάδα σαν πολιτισμένο και ευνομουμενο κράτος θα πρέπει να κλείσουν οι Στοές και να βγουν στην δημοσιότητα τα ονόματα των μασονων δικαστών και δικηγόρων οι οποίοι θα πρέπει να καθαιρεθουν από τα αξιώματα και τα καθήκοντά τους! Πρόκειται για μια συμμορία που κατατρώει τις σάρκες του ελληνικού λαού!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...