6/11/19

Κρίσεις και Επικρίσεις


Αυτόν τον θαμώνα  του Κίναιδοβουλίου τον έβλεπα στο γυαλί και είχα την εντύπωση ότι είναι επέκεινα του Γκραν Μαλάκα. Τώρα θα πρόσθετα και ολίγον  Φούστης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην Θεσσαλονίκη ο λαγός στιφάδο έχει πρόβλημα με τους λαθραίους επειδή δεν έχει χώρο να περπατήσουν στον πεζόδρομο από τους λαθρέμπορους που αράζουν εκεί. Κανένα πρόβλημα φυσικά να φιλοξενήσουν εκατομμύρια λαθραίες με 5 παιδιά η κάθε μία, το 99% των Γραικών κοιμάται τον ύπνο του Επιμενίδη και μετράει συντάξεις, ένφια, επιδόματα να δει αν του βγαίνουν να πάει για φρέντο στην καφετέρια και να βάλει και κάτι στην άκρη για το i-phone 19.

Ανώνυμος είπε...

"Ολιγον Φουστης";

Αυτος ο συριζαιος τα θελει ΟΛΑ τα λουκανικα στον κwλο του, γι αυτο του 'παν στο ΚΙΣΕ να γκρινιαζει δημοσιως. Εεε τι τον βαλανε την βουλη;
Ο αλλος ο συριζαιος ηταν "πρασινοφαγος" κι εχωνε τα καρωτα στον κ0λο του.



Περηφανος γιουφτος ανευ μαϊμους


ΥΓ
Ρε θα λετε Χρυση Αυγη και θα κλαιτε.

Ανώνυμος είπε...

Έχει όμως και η Χρυσαυγή κάτι "ρουφιανοπατριωτες", γιουφτε, να τους βλέπει η μαϊμού και να φοβάται να τους δαγκώσει! Στο megalo limani μεριά, να δεις πόσο ακμαιος είναι ο "ρουφιανο πατριωτισμός"! Η Σημαία τούς μάρανε!Και ο ένας.... "συμπατριώτης" ρουφιανευει τον άλλον! Καλοί "μαθητές" του Μακρυγιάννη και της Στοάς! Απέναντι σε αυτούς, ακόμα και η μαϊμού θα υπέκυπτε!