6/11/19

Έντεκα χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα

Βρήκα ένα κείμενο που έγραφα το 2008 ως πρόσκληση για τη συγκρότηση της του συνδυασμού της Ελεύθερης Αθήνας

.
«Η πατρίδα μαs πορεύεται ακυβέρνητη, δίχως ηγεσία και χωρίs οργανωμένη αντίδραση των Πολιτών .Η ιστορία μαs διαστρεβλώνεται , η Παιδεία υποβαθμίζεται. , η Γλώσσα μαs κακοποιείται ασύστολα. Η Πολιτιστική μαs κληρονομιά υποκλέπτεται. Η νεολαία, η επιβίωση του Εθνουs, χωρίs πρότυπα, ωθείται στην εύκολη ζωή, στη βία, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τις κλοπέs, το ψέμα, την πορνεία, την ασέβεια, τις αρπαχτέs, τον ατομισμό, και την αντικοινωνική συμπεριφορά. Η Δικαιοσύνη χειραγωγείται ενώ Εκκλησία μετράει τα έσοδα στο παγκάρι της. Τα σύνορα δεν φυλάγονται. Λαθρέμποροι, δουλέμποροι, χασισέμποροι, ληστέs, μαστρωποί, απούσηs τηs πολιτείαs ή με την επίδειξη "δήθεν πολιτισμένηs" ανοχήs, οργιάζουν. Οι Πολίτεs αφημένοι στο έλεοs των κακοποιών, οπλίζονται και κλειδαμπαρώνονται ελπίζοντας στην ασφάλειά τουs».

Έντεκα χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πιο θλιβερό είναι ότι ακόμα και σήμερα να τα πεις αυτά σε έναν λαϊκό θα σου πουν ότι τα παραλές, θα βρεθούν λύσεις, θέλει υπομονή και διάλογο και πρέπει να προστέψουμε την δημοκρατία.

DIMOKLITOS είπε...

Σπῦρο οὔτε ἄλλαξε οὔτε πρόκειται νὰ ἀλλάξῃ. Σπῦρο τὸ σχέδιο ἦταν, εἶναι καὶ
θὰ εἶναι μέχρι αὐτὸ νὰ ἐπιτευχθῇ, τὰ σύνορα τῆς Ἑλλάδας νὰ φτάσουν στὴν
γραμμὴ Ἄρτας - Βόλου ὅπως ἦταν πρὶν τοὺς Βαλκανικοὺς πολέμους.
Οἱ πολιτικοὶ στὸ μπουρδέλο εἴτε τὸ γνωρίζουν, εἴτε ὄχι, γιατὶ οἱ
χρήσιμοι ἠλίθιοι εἶναι χρήσιμοι στὸ παγκόσμιο σύστημα, μέχρις
αὐτὸ νὰ φτάσῃ στὴν τελική του μορφή. Ἡ ἐπικράτηση τοῦ σωτήρα τους.
Τὸ Πρωτόκολλα τῶν Σοφῶν λένε ὅμως κάτι ποὺ δὲν τὸν ἔχουν διαβάσει
οἱ κουλτουριάρηδες τοῦ μπουρδέλου, ὅ,τι δηλαδὴ μὲ τὴν ἐπίτευξη τοῦ σχεδίου
αὐτοὶ ποὺ χρησιμοποιηθῆκαν θὰ θανατωθοῦν γιατί ξέρουν πολλά.
Ὅσι πιὸ γρήγορα ἕνας γενικευμένος πόλεμος τόσο καλλύτερα.
Οἱ Ἕλληνες πρέπει νὰ πληρώσουν τὰ λάθη τους, ὄχι γιὰ νὰ μάθουν γιατὶ
ἡ πλέμπα δὲν μαθαίνει. Θέλει τὸν μισθό του καὶ νὰ καταναλώνῃ δὲν
ἐνδιαφέρεται γιὰ τίποτες, οὔτε γιὰ τὸ ἔθνος, οὔτε γιὰ τὴν ἱστορία του.
Θὰ πληρώσῃ ἀκριβὰ μὲ τὸ αἷμα τὸ δικό του καὶ τῶν παιδιῶν του.
Ὅλες οἱ προφητεῖες τοῦ πατρο-Κοσμὰ θὰ βγοῦν μέχρι τελείας.
Πείνα, δυστυχία καὶ αἷμα. Τὸ ψευτορωμέϊκο θὰ δαλυθῇ.



Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα αυτό το κείμενο έπρεπε να τόχεις γράψει απ' το 1973 τότε που 'ρθαν τα χτηνά να ρημάξουν την Ελλάδα. Και την ρήμαξαν.




Ουρανία Σ.

Ανώνυμος είπε...

οπότε τώρα Σπύρο καταρρέει το επιχείρημα ότι η δημοκρατία είναι καλή αν έχεις ενημέρωση, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τα 11 χρόνια τί ενημέρωση χρειάζεται αυτός που του βιάζουν την κόρη οι Αφρικανοί;;;;;;; Καλή χρυσή η δημοκρατία αλλά όχι για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Τι να αλλάξει ρε Χατζάρα; Αφού δεν κάνουμε κι εμείς τίποτα. Καθόμαστε απαθείς και περιμένουμε να μας σώσουν οι Καρατζαφέρηδες, οι Αδώνηδες, οι Καμμένοι, οι Βελόπουλοι κλπ. κρυφοί και φανεροί μασόνοι... Εσύ την επιρροή που έχεις, γιατί δεν την χρησιμοποιείς; Ξεκίνα με μια διμοιρία, μετά φτιάξε λόχο και μετά τάγμα...

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο το σχόλιο σας, Ουρανία Σ.! Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Οι γενικεύσεις δεν είναι καλό πράγμα! Ευνοούν και δικαιώνουν τους εχθρους της Ελλάδος! Υπάρχει και... πλεμπα που είναι συνειδητοποιημενοι άνθρωποι και δεν ενδιαφέρονται μόνο για μισθό! Αλλά τί να κάνουν μόνοι τους; Αφού στην ευρω-ψωροκωσταινα υπάρχει "αλλοφυλη συμμορία" και "βαριά μασονία" που εποπτεύει τα πάντα! Αυτές τις συμμορίες πρέπει να διαλύσουμε! Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο Αγώνας!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...