31/3/20

Το Νιού Ντίαλ του Τραμπ

Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ,αφού ανέλαβε τον έλεγχο της Φέντεραλ Ριζέρβ χρηματοδοτεί το έλλειμμα με μηδενικά επιτόκια και δεν μαζεύει από τον μισθό της Κατερίνας και του Κούλη. 
Με τα επιτόκια για τις Ηνωμένες Πολιτείες στο ΜΗΔΕΝ, ξεκινάει πρόγραμμα Δημόσιων επενδύσεων δύο τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Όπως ανακοίνωσε , « αυτή είναι η στιγμή να ψηφίσουμε το πολυαναμενόμενο για δεκαετίες πρόγραμμα μας Υποδομών . Θα πρέπει να είναι πολύ Μεγάλο και Τολμηρό , και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις θέσεις εργασίας και την ανοικοδόμηση της κάποτε μεγάλης υποδομής της χώρας μας! Φάση 4. Δύο τρισεκατομμύρια δολάρια».

 Στην Ευρώπη κάνουν ακόμα κουμάντο οι τραπεζίτες που προτείνουν Οριζόντια περικοπή μισθών και στο Δημόσιο Τομέα και τις συντάξεις. 
Και ο Κούλης Μπίλνερμπεργκ της Μαρέβα το ξεκίνησε εθελοντικά από τον δικό του μισθό

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προλάβει να το κάνει;θα τον αφήσουν;

Taleban είπε...

Ο κύριος Τραμπ είναι πολύ πολύ πιο καλός από τον δολοφονηθεντα Κεννεντυ.

Γιαννης είπε...

ο Τραμπ εχασε τεραστια ευκαιρια να αναδειχτει ηγετης αν παγωνε τα δανεια και τους μηνιους λογαριασμους Δεν το εκανε. Προτιμησε την πεπατημενη δηλ δωστε στο ποπολο παντεσπανι κι αστους να κοψουν το λαιμο τους πως θα βρουν να πληρωσουν νοικια ηλεκφρικα νερα τηλεφωνα.. Το επιδομα των $1200 ανα ατομο με εισοδημα μεχρι; $75000 ειναι γελεοιο. Αυτο ισως του κοστισει.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...