24/3/20

Οι Τράπεζες αρνούνται να μας εξυπηρετήσουν και κλείνουν την πόρτα στους μικροπελάτες

Η Ένωση Τραπεζών, με ανακοίνωση της, μας ενημέρωσε ότι από σήμερα Τρίτη, 24 Μαρτίου προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού , δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα, με φυσική παρουσία, οι ακόλουθες συναλλαγές.: 
1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. 
2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. 
3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) θα εξοφλούνται μέσω internet / mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS)
Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμεία.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περίμενες κάτι διαφορετικό; Αφού Αυτοί είδαν ότι ο κόσμος δέχτηκε (στην πλειοψηφία του) τα... "μέτρα προστασίας" προχωρούν σε χειρότερα, με τα τσιράκια που διαθέτουν! Και οι τράπεζες είναι ΒΑΣΙΚΑ τσιράκια! Και δεν θα σταματήσουν εδώ οι Αθεατοι! Αυτό που πρέπει να κάνεις, κατά την άποψή μας, εσύ που σε διαβάζουν κάποιες δεκάδες χιλιάδες, είναι να πεις στον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ τους λογαριασμούς (ΔΕΚΟ) και την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ! Για να μην έχει λεφτά

Ανώνυμος είπε...

... ώστε να μην έχει η κυβέρνηση λεφτά και να πάει σε εκλογές! Κάποτε το πρότεινες, αν θυμόμαστε σωστά! Είναι απαράδεκτο να φέρνουν τον ιό μέσα στα σπίτια μας, να μας κλείνουν σε αυτά, να μάς τρομοκρατούν και να τους πληρώνουμε κι από πάνω!

Ανώνυμος είπε...

Ἀνώνυμε 2:16 μ.μ οἱ μαλακίες ποὺ λὲς ἐπιτρέπονται λόγω τοῦ ἰοῦ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μου εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ είναι μαλακιες; Διότι διαφορετικά το πρόβλημα... της μαλακιας το έχεις εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Τρί Μαρ 24 05:14:00 και κάτι άλλο θελω να σου πω: έχεις κουράγιο να κάνουμε κουβέντα; Αν έχεις το κουράγιο, γκελ μπουρντα, που λένε και οι τουρκοι, να μου πεις ΓΙΑΤΙ λέω μαλακιες, να σου πω κι εγώ ποιες είναι οι πραγματικές μαλακιες!

Ανώνυμος είπε...

Ἀνώνυμε 6:18 μ.μ θὰ σοῦ ἐξηγήσῳ γιὰ τὶς μαλακίες. Ἡ εἶσαι κομμουνστὴς καὶ δὲν τὸ γνωρίζεις

ἢ τὸ ξέρεις καὶ τὸ παίζεις ἀδιάφορος. Θὰ σοῦ πῷ μόνον αὐτὸ καὶ ὅτι καταλάβεις.

Ἡ πρότασή σου εἶναι ἀκριβῶς ἡ ἴδια μὲ τοὺς ἡγέτες τῶν κομμουνιστῶν

πρὶν καὶ κατὰ τὴν διάρκεια τῶν δολοφονιῶν τοῦ Ρωσικοῦ

λαοῦ ἀπὸ τοὺς Ἰουδαίους Ἰλλουμινάτι-Μασσόνους.

Τὸ προλεταριᾶτο θὰ μᾶς δείξῃ τὸν δρόμο, ἐργᾶτες ὅλου τοῦ κόσμου ἐνωθῆτε.

Ἑνωθῆκαν τὰ κορόιδα καὶ μετὰ τοὺς ἔσφαξαν καὶ αὐτούς ὅταν πῆραν χαμπάρι,

τὰ κορόιδα οἱ ἐργᾶτες γιὰ ποιά δικαιώματα κάνανε τὴν Ἰουδαϊκὴ ἐπανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια ακριβώς εποχή αναφέρεσαι; Διότι τώρα βρισκόμαστε στο 2020! Ποιοι κρατούν το Ταμείο της Ελλάδος σήμερα; Οι Αθεατοι με τους υποτακτικους τους, τις "ελληνικές" κυβερνήσεις! Συμφωνείς; Τί πρότεινα εγώ και δεν το... κατάλαβα όπως λες;ΝΑ ΠΑΨΕΙ ο ελληνικός λαός να τροφοδοτεί το Ταμείο των Αθεατων ώστε οι "κυβερνήσεις" τους να βρεθούν σε δύσκολη θέση, να παραιτηθούν και να αποφασίσουν κάποια στιγμή να κάνουν ΤΙΜΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(χωρίς... Singular Logic) στις οποίες ο ελληνικός λαός θα δείξει την πραγματική του θέληση! Που κολλούν όλα αυτά με την επανάσταση του προλεταριατου που λες; Από πού


προκύπτει από το δικό μου σχόλιο ότι προτείνω.... "επανάσταση του προλεταριατου; Στάση πληρωμών προτείνω, για να έρθουν σε δύσκολη θέση οι Αθεατοι! Το σχόλιό μου είναι γραμμένο στην ελληνική! Αφού γράφεις στο πολυτονικό υποτίθεται ότι γνωρίζεις ελληνικά! Άρα ή είσαι μεθυσμένος, ή νυσταγμένος, ή άρρωστος!Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Εκτός κι αν είσαι της Στοάς, την οποία την έτσουξε το σχόλιό μου διότι φοβάται μήπως ο ελληνικός λα(γ) ος ξυπνήσει και χάσουν την μάσα!

Ανώνυμος είπε...

Κορωνοϊός, αντιφατικά δεδομένα και προβληματισμοί. Οι πτωχοί πλην τίμιοι επιστημονικοί και πολιτικοί μηχανισμοί της βιομηχανίας φαρμάκων και εμβολίων.