15/6/21

Η προδοτική κυβέρνηση Εφιαλτάκη και το Υπουργείο Εξωφρενικών, ακόμα δεν έχουν ζητήσει από τις ΗΠΑ να επιβληθούν κυρώσεις στους ιδιώτες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μ. που δεν εφαρμόζουν την συμφωνία των Πρεσπών.

 

Η προδοτική κυβέρνηση Εφιαλτάκη και το Υπουργείο Εξωφρενικών, υπό τον φαλακρό Ιουδαίο του οποίου οι περιφερόμενοι πρόγονοι είχαν περάσει και από τη Χειμάρραακόμα δεν έχουν ζητήσει από τις ΗΠΑ να επιβληθούν, βάσει του Νόμου Μαγκνίτσκι κυρώσεις στους ιδιώτες  της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μ. που δεν εφαρμόζουν την συμφωνία των Πρεσπών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 'χουμε ξαναπεί : δεν έχουμε κράτος. Περιφερόμενο τσίρκο είναι. Γι' αυτό δεν μας παίρνει και κανείς στα σοβαρά. Κρίμα τους κόπους κάποιων. Όσο τα ΑΤΜ βγάζουν, δεν υπάρχει σωτηρία....

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει το κράτος αγαπητέ. Αυτοί που το ελέγχουν και το διοικούν φταίνε. Κι αυτοί είναι οι Αθέατοι με τους ντόπιους υποτακτικους και τσιράκια τους. Τους υπαλλήλους του ε(β)ρω, τους "ευρωπατριωτες", τους ευρωπ(ε)ους, τα ελληνόφωνα τσιράκια των εβραιων και τους ελληνόφωνους υπηρέτες των κάθε είδους προσωπικών τους συμφερόντων.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...