18/6/21

Η προσευχή του Λεγεωνάριου δεν τον έπιασε. Το εμβόλιο όμως που του έκαναν, δούλεψε, και τώρα διασωληνωμένος οδεύει για θερμαστής. Στα Καζάνια!

 

Αναστάτωση  το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων καθώς μια γυναίκα που είχε μεταβεί να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, πέθανε.  H 55χρονη  αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

Eνας 42χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας είναι σε κώμα, μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca. 
H αδελφή του είπε στο ΜΕΓΚΑ: «Έπαθε Γκιλέν-Μπαρέ μετά από δέκα ημέρες. Μούδιασε ο άνθρωπος. Θεωρήσαμε πως είναι από την ασθένειά του. Τελικά εισήχθη στο Γεννηματά και εκεί μας επιβεβαίωσαν ότι έχει Γκιλέν-Μπαρέ. Πήραν τα στοιχεία για το πότε είχε κάνει το εμβόλιο ο αδελφός μου και έβγαλαν διάγνωση».
 Ο αδελφό της, είναι «είναι σε κώμα» και «νοσηλεύεται στην εντατική, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση».

Μήπως ξέρει κανείς από τι πέθανε αιφνιδίως δάσκαλος,52 ετών, που δίδασκε στο 11ο Δημοτικό των Χανίων;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον επιβεβαιωθήκαμε που λέγαμε ότι το εμβόλιο θα δημιουργήσει φυσική επιλεκτικότητα, δηλαδή όσοι δεν είναι επιθυμητοί από την φύση λόγω βλάβης θα πάνε να κάνουν το εμβόλιο και θα πεθάνουν ή θα στειρωθούν, το ίδιο αστείο έκαναν οι εμβολιάκηδες για εμάς ότι θα πεθαίναμε από ανύπαρκτο κοροϊδοϊό αλλά τελικά εμείς είχαμε δίκιο.

Δεύτερον χαίρομαι που φεύγουν όλοι αυτοί διότι έχουν πάρει και πολύ κόσμο στο λαιμό τους και έχουν και την επιμέλεια παιδιών που τα εξαναγκάζουν να εμβολιαστούν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου δεν είσαι σωστός. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο για να είναι απλά αυτοί. Είναι εμείς. Είμαστε Έλληνες σημαίνει οτι είμαστε ένα. Δεν έχεις απόλυτα άδικο κατά τη γνώμη μου γιατί ανάμεσά τους είναι και πολλά καθάρματα που δεν είχαν στοιχειώδη λογική αλλά οι περισσότεροι είναι κομμάτι από μας και όταν ένα κομμάτι από το σώμα μας υποφέρει όλο το σώμα υποφέρει.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...