4/6/21

Η Σοβιετική Ένωση του Τέταρτου Ράιχ με δυο δηλώσεις

ΟΒ. ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ. «Μία ψηφιακή ευρωταυτότητα για όλους τους πολίτες της ΕΕ.Η Σύσταση να είναι έτοιμη έως το 2022» . 

Ο κ. Μίκαλελ Ροτ : «Για μένα είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ενθαρρύνουμε νέους ανθρώπους να διδαχθούν από τα φρικαλέα παθήματα του παρελθόντος και να αγωνιστούν μαζί για την ευρωπαϊκή ενότητα και ειρήνη. Ας εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα και η Γερμανία θα αγωνιστούν δίπλα-δίπλα, για μια κυρίαρχη, δυνατή και ενωμένη Ευρώπη, κάτι που αποτελεί τη βέλτιστη οδό για τη διασφάλιση διαρκούς ειρήνης και ευημερίας».

2 σχόλια:

ανδωνιος είπε...

ωραια ολα αυτα χατζαρα αλλα οπως διαβαζα, 100 χιλ εμβολιαζονται κανονικως ανα ημερα....
*αν ισχυουν οι αριθμοι.

δε βλεπω 'αλλαγη δεδομενων' φιλε....

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε παιδιά, τα έχουμε πει, οι μάζες ποτέ δεν φιλοσοφούν, ποτέ δεν παράγουν, ποτέ δεν επαναστατούν και ποτέ δεν οργανώνονται, είναι προφανές ότι όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα υπακούσουν και θα τρυπηθούν και θα βάλουν τσιπάκι και μάλιστα όπως λέγαμε στην Τουρκοκρατία ότι ο τουρκεμένος Έλληνας ήταν 7 φορές Τούρκος, το ίδιο και όσοιδεν αντέξουν την πίεση και κάνουν το εμβόλιο θα φθονούν αυτούς που αντιστέκονται και θα τους κυνηγάνε χειρότερα, το μόνο που μπορούμε να ευχόμαστε είναι να εμφανιστούν οι παρενέργειες το γρηγορότερο και με τον χειρότερο τρόπο, αλλά θυμίζω σε αυτούς που το παίζουν χριστιανοί ότι οι χριστιανοί πέφτανε στα λιοντάρια, δεν έχουν θέση επιχειρήματα του τύπου "θα χάσω την δουλειά μου".....ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!!!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...