9/6/21

Για τη Δημόσια Υγεία

Η δημόσια υγεία κινδυνεύει από τα καθάρματα, (ψευτογιατρούς και ΚλεδτοΠωλητικούς), που βάζουν το καλό της τσέπης τους πάνω από το Γενικό Καλό και που ακολουθούν το δόγμα, ο Θάνατός ο δικός μας είναι η δική τους πλουσιοπάροχη Ζωή.

 Και μην ξεχνάτε ότι ο Εφιαλτάκης και ο Κικίλιας και πέρσι τον Φεβρουάριο μας είχαν θωρακίσει απέναντι στον Κορωνοϊό , βάζοντας μιας θερμική κάμερα στο ΕΛΒΕΛ. 
Για τέτοιους υπεύθυνους ανθρώπους μιλάμε.  

Ορισμένοι μπερδεύουν λόγω της συνεπωνυμίας τα εμβόλια, με το ενέσιμο προϊόν του Σαλονικιού που δεν είναι ίαμα.

 Συγχέουν και το Κοινό Καλό με τους ιδιωφελείς και τις μίζες του Καρτέλ για τον Εφιαλτάκη και την εγκληματική του οργάνωση.

 Όσοι πιστεύουν στην αναγκαιότητα του Γενικού Εμβολιασμού, θα πρέπει να υποστηρίζουν την ελεύθερη επιλογή εμβολίου.

Το προϊόν του Σαλονικιού, που δίνει μίζα στον Εφιαλτάκη δεν είναι ούτε το καλύτερο , ούτε το ασφαλέστερο και ούτε το φθηνότερο. 

Δηλαδή, όταν ένα πρόσωπο του Κύρους και του Ήθικού Μεγαλείου της μανδάμ, «Ωραίο καυλάκι ο Τσιπρέφσκι», μας συνιστά να εμβολιαστούμε με το προϊόν του Σαλονικιού που τους δίνει την καλύτερα μίζα, πρέπει ΟΛΟΙ να σπεύσουμε στα εμβολιαστικά Κέντρα;

Κάτω οι Κλέφτεεεες!!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ, ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ, ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ