17/6/21

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ καταδικάστηκε από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό Επομένως έχει αξία μόνο χρήσης . Για Κωλόχαρτο.

 

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ  που υπογράφηκε στους Ψαράδες σαν σήμερα, καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Υπέρ της, ψήφισαν μόνο  1.781.057 από τα 9.984.934 των εχόντων δικαίωμα ψήφου. Ποσοστό 18%. Επομένως είναι μόνο χαρτί Σόφτεξ.

Και δεν έχει καμιά «αυξημένη ισχύ» επειδή την προσυπέγραψε ο μεθύστακας «μεσολαβητής» Νίμιτς.

Η επόμενη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής που θα εκφράζει την ελληνική Κυριαρχία και όχι την αργυρώνητη Ψωροαλίτ και την Στοά του Λονδίνου, οφείλει  να συντάξει και να καταθέσει μήνυση για γενοκτονία κατά των Σεβερνομακεντόνσκι  για το Παιδομάζωμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι όμως ο κυρίαρχος λαός ψήφισε 100% τόξο το οποίο στηρίζει 100% την συμφωνία με την ΣΝΟΦ ενώ ταυτόχρονα έβγαλε από την βουλή τους "ναζί"......ξύλο και πέος στους ραγιάδες.....

Ανώνυμος είπε...

Κι όχι μόνον αυτά, κ. Χατζάρα. Η συμφωνία / παραφωνία των Πρεσπών είναι ΝΕΚΡΗ -μονομερώς, έστω- από τις 31-12-2018, διότι οι Σκοπιανοί δεν τήρησαν τίποτε, απ' όσα υπέγραψαν ότι θα κάνουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία. (Ούτε τις αλυτρωτικές τους βλέψεις έβγαλαν απ' το Σύνταγμά τους, ούτε τίποτε.) Και παράταση υλοποιήσεως των γραπτώς υπεσχημένων ΔΕΝ προβλέπεται.
Γιατί, όμως, το δικό μας το γκουβέρνο επιμένει να προσπαθεί να νεκραναστήσει το πτώμα; για να φανεί "καλό παιδί" στους Αμερικάνους; Δεν έχει νόημα.

Υγ: Ο βλάξ Μπιντές εκτόξευσε απειλές σε όσους πάνε να παραβιάσουν τη συμφωνία / παραφωνία. Δηλαδή, θα κάνει ντά τα αγαπημένα παιδιά του "Κράτους Δικαίου", τους Σκοπιανούς, με τη βάση Μπόντστηλ στο έδαφός τους; Απορώ.
Δεν τον συμβούλεψε κανένας να προσέχει τί λέει; δεν τον συμμαζεύουν, όταν πετάει τέτοια τούβλα;

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...