10/6/21

Απαιτούμε: Ελεύθερη επιλογή εμβολίου από τον πολίτη. Κατάργηση της επιδότησης του Καρτέλ Πφάιζερ-ΑστραΖενέκα από τον προϋπολογισμό. Ο καθένας θα πληρώνει το εμβόλιο που διάλεξε.

 

 Απαιτούμε: 
Άμεση εφαρμογή στην Ελλάδα του Νόμου Μαγκνίτσκι. Πάγωμα όλων των περιουσιακών στοιχείων των διεφθαρμένων Πωλητικών και των επιστημονικών Νάνων που εκμισθώνουν τα πτυχία τους!
Απαιτούμε: 
Ελεύθερη επιλογή εμβολίου από τον πολίτη. Κατάργηση της επιδότησης του Καρτέλ Πφάιζερ-ΑστραΖενέκα από τον προϋπολογισμό. Ο καθένας θα πληρώνει το εμβόλιο που διάλεξε. 
Απαιτούμε:  Άμεση σύλληψη και παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο του Εφιαλτάκη και όλων των μελών της εγκληματικής του οργάνωσης για όλες τις δολοφονίες που διέπραξαν και τις μίζες που εισέπραξαν
Απαιτούμε: 
Τον σχηματισμό υπερκομματικής υπηρεσιακής κυβερνήσεως που θα κυβερνήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα εγκλήματα Εφιαλτάκη και Σια και προκηρυχθούν εκλογές.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/MuwAYyFmIGw

Εξηγεί ο άνθρωπος πως κακαρωνουν τους ανθρώπους με την διασωληνωση.

Unknown είπε...

Πολύ σωστά ! Τρύπιέσαι; Πληρώνεις!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς,και τιμές αγοράς. Να υπάρχει ανταγωνισμος.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....