16/6/21

Η Τζο Κοξ και ο Τζώρτζ Φλόιντ . Σκηνοθετημένες «θεωρίες συνομωσίας» που παίχθηκε μπροστά στα μάτια των χαζών τηλεθεατών.

 

Το δημοψήφισμα για να φύγει το Ηνωμένο Βασίλειο από το Τέταρτο Ράιχ θα γινόταν στις 23 Ιουνίου 2016. Και τα προγνωστικά ήταν «μαύρα» για το «Βαθύ Κράτος». Υπέρ της παραμονής στο Τέταρτο Ράιχ αγωνιζόταν μια «φιλάνθρωπη» βουλευτίνα των Εργατικών .
 Η Τζο Κοξ. Μητέρα δυο παιδιών αλλά και φίλη των Ισλαμοφασιτών της Συρίας». Την μαχαίρωσε και την πυροβόλησε στις 16 Ιουνίου 2016, στο Λίντς ένας «ψυχοπαθείς» που είχε «ακροδεξιές απόψεις» , και φώναζε ενώ την μαχαίρωνε «Πρώτα η Βρετανία». 

 Η Τζο Κοξ, το ανερχόμενο αστέρι του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας , «η μητέρα δυο παιδιών και φίλη της Συρίας», πέθανε σε νοσοκομείο του Λιντς, την ιδια ημέρα. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνιακά δολοφονία της Τζο Κοξ το γραφείο στοιχημάτων «Betfair» ανακοίνωσε ότι «η πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου αυξήθηκε φθάνοντας το 67%». 

 Η δολοφονία άλλαξε τα πάντα για το Brexit με τους Εργατικούς και τον τροτσκιστή αρχηγό τους Κόρμπιν να «καρπώνονται» τα οφέλη της δολοφονίας. «Το Brexit βάφτηκε στο αίμα με επίθεση κατά βουλευτού των Εργατικών». Βάλτε φωτιά στα τόπια! Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, άνοιξαν οι φάκελοι της Υπηρεσίας και μάθαμε οτι ο 52χρονος «δράστης» ήταν μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης. Αμερικανική ΜΚΟ για την προάσπιση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων («Southern Poverty Law Center»), γνώριζε ότι ο δράστης της επίθεσης, είχε «μακρά ιστορία» ανάμιξης στον «λευκό εθνικισμό», ότι ήταν «αφοσιωμένος υποστηρικτής» της «Εθνικής Συμμαχίας», και ότι κατέβαλε 620 δολάρια σε συνδρομές σε έντυπα της Εθνικής Συμμαχίας, που θέλει να εγκαθιδρυθεί στις ΗΠΑ ένα κράτος αποκλειστικά για λευκούς, και να εξαλειφθούν οι Εβραίοι. Καλύτερα δεν γινόταν. 

 Ο «δράστης» σύμφωνα με τους «αυτόπτες» απομακρύνθηκε από το σημείο ανενόχλητος και ήρεμος, φροντίζοντας να φωνάξει «Πρώτα η Βρετανία», για να δώσει μια σαφή πολιτική διάσταση στην επίθεση, όπως προέβλεπε το σενάριο της δολοφονίας. Η Εργατική, «αλληλέγγυα» δολοφονήθηκε για να αλλάξει η ατζέντα, και να αλλάξουν την ψήφο τους υπό την πίεση της τηλεόρασης μερικές χιλιάδες Γουάτσον, Σμιθ, και Μπράουν ώστε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα να γίνει οριακά ΝΑΙ. Παρόλα αυτά το 51,89% τους είπε μπάι-μπάι. Τσάμπα την σκότωσαν.

 Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία και για κανέναν ηλίθιο. Από το Σαράγιεβο, το 1914, αυτοί οι ρόλοι έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές. Έτσι εκτέλεσαν την απόφοιτη του London School of Economics που είχε και δυο παιδιά. Η καημένη η απόφοιτη του London School of Economics, Τζο Κοξ, θα είχε πεθαίνοντας την ηλίθια έκφραση για την οποία μίλησε ο Ρακόφσκι, στην Κόκκινη Συμφωνία. 

 Ο Ρακόφσκι στη συζήτηση του με τον ανακριτή της ГУГБ/НКВД, «Γαμπριέλ Κουσμίν», είπε: «Μη σας ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών». 

 Ο Ρακόφσκι , που γνώριζε τα γεγονότα, από πρώτο χέρι, στην κατάθεση του στην Νι-Κα-Βε-Ντε, το 1938, απεκάλυψε ότι η αποστολή του «γαμπρού» των Τραπεζιτών Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν(Τρότσκι), στα Βαλκάνια, δεν ήταν δημοσιογραφική, αλλά «επαναστατική». Εκείνος διοργάνωσε τη δολοφονία του διαδόχου της Αυστροουγγαρίας Φερδινάνδου, που οδήγησε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και καθοδηγούσε τις ενέργειες των «σοσιαλιστών» για τη δημιουργία στην Μακεδονία, ενός αυτόνομου εβραϊκού κράτους, στο πλαίσιο των βαλκανικών πολέμων. «Πίσω από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και διέπραξαν την δολοφονική επίθεση κατά του Αρχιδούκα Φερδινάνδου στο Σαράγιεβο βρισκόταν ο Τρότσκι, και αυτή η δολοφονία, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Ευρωπαϊκός Πόλεμος.
 Πιστεύετε πραγματικά ότι η δολοφονία και ο πόλεμος ήταν «απλές συμπτώσεις», όπως είπε ο Λόρδος Μέλχετ;.», είπε το 1938 ο Ρακόφσκι. 

Αφού μέχρι και οι ηλίθιοι «κατάλαβαν» ότι «κάποιοι» από το σκοτεινό παρασκήνιο ΑΘΕΑΤΟΙ δολοφόνησαν την άτυχη «λευκή» μητέρα, γιατί όλοι αυτοί οι ρουφιανοπαπαγάλοι και τα διεθνή βωθροκάναλα, που ουρλιάζουν για τη «Μαύρη Ζωή», δεν «ουρλιάζουν», για να μάθουμε τις επαφές του καταδικασθέντος δράστη και να εντοπίσουμε το πρόσωπο από το περιβάλλον του που «κέρδισε ξαφνικά λαχείο»; 
Οι Καλές δουλειές κάνουν τους πολύ καλούς φίλους . 

 Τα Τάγματα Εφόδου, ήταν έτοιμα , διεθνώς να εισβάλουν  στα τηλεοπτικά πλατό για να κλαίνε την «μαύρη ζωή» .Ακριβώς όπως οι μαυροφορεμένες που έκλαιγαν τον Γρηγορόπουλο μπροστά στης κάμερες. 

Αλλά, στις ΗΠΑ η κάλπη γύρισε ανάποδα.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πορφύρα και Αίμα

Έτος: 1977

Τηλεοπτική Σειρά

Κανάλι: ΥΕΝΕΔ


Νίκος Βασταρδής (Ρωμανός Β' Διογένης) , Βούλα Ζουμπουλάκη (Αυτοκράτειρα Ευδοκία) , Δημήτρης Μυράτ (Μιχαήλ Ψελλός) , Πέπη Μεταλλείδου (Πατρικία Ζωστή & αφηγήτρια) , Γωγώ Ατζολετάκη (Θεοδώρα) , Ερρίκος Μπριόλας (Βασιλάκιος) , Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Μιχαήλ) , Χρήστος Κωνσταντόπουλος (Γεώργιος) , Γρηγόρης Βαλτινός , Νίκος Δενδρινός (Θεοδόσιος) , Γιώργος Γραμματικός (Ανδρόνικος Δούκας) , Μάρθα Κουμπάρου (Ερασμία) , Γιώργος Τζώρτζης (I) (Καίσαρ Ιωάννης Δούκας)

Ανώνυμος είπε...

την "δολοφονία" της Κοξ την έχει αναλύσει εκτενώς σε πολύωρα βίντεο ο Richard D Hall από το Rich Planet, ποτέ δεν έγινε καμμία δολοφονία, ο Τόμμυ Μαιρ "συνελήφθη" στο σπίτι του και δεν είχε καμμία σχέση με τον "δολοφόνο" που φαίνεται στις κάμερες, στο δικαστήριο ενεφανίσθη κάποιος που έμοιαζε στον Τόμμυ αλλά δεν άνοιξε ποτέ το στόμα, ο Τόμμυ μάλλον συμφώνησε να κατηγορηθεί για τον ανύπαρκτο φόνο και στάλθηκε κάπου μακρυά στην Σκωτία απ'όπου δεν επικοινωνούσε καν με την μάνα του με την οποία όμως επικοινώνησε ο Richard D Hall, αντίστοιχα πράγματα έχουν γίνει με Φλόυντ και Φύσσες......

Ανώνυμος είπε...

Έτος 2021

ΕΡΤ

Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay Gay

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...