31/10/21

Το παρατράγουδο είναι πολλαπλά έκθετος για το επεισόδιο στην Ταβέρνα του Ζιώγα της Καλαμπάκας. Πήγε να το παίξει Οχράνα και τις έφαγε. Ο έλεγχος της αστυνομίας δεν βρήκε κανέναν ανεμβολίαστοι στο μαγαζί.

 

Το παρατράγουδο ο Βασιβλακόπουλος, πήρε σβάρνα τα βωθροκάναλα για να κλαίγεται γι’ αυτό που έπαθε στην Καλαμπάκα .
Το παρατράγουδο όμως είναι πολλαπλά έκθετος για το επεισόδιο στην Ταβέρνα . Πήγε να το παίξει Οχράνα και τις έφαγε. 
Στην Καλαμπάκα το παρατράγουδο πήγε με ομάδα 20 πνευμονολόγων που μετείχαν σε «συνέδριο» που διοργάνωσε φαρμακευτική εταιρεία και η οποία είχε κλείσει το τραπέζι στην ταβέρνα για εκείνους. 
Αφού έφαγαν, ο Βλακοβασίλης έκανε τον Γκεσταπίτη και ζήτησε παρότι αναρμόδιος να γίνει έλεγγος στους πελατες εάν είχαν πράσινο πιστοποιητικό. Με το λεγε-λέγε τους πάταξαν έξω. Μπορεί να εφαγε και καμιά καρπαζιά αλλά δεν έχι μόλω πες και για αυτό δεν πήγε σε ιατροδικαστή .Ο έλεγχος της αστυνομίας στην ταβέρνα που ακολούθησε πάντως δεν βρήκε κανέναν ανεμβολίαστοι στο μαγαζί.

5 σχόλια:

MAKIS PRODROMOS PETRIDIS είπε...

Ποια ηταν αρραγε η φαρμακευτικη εταιρεια,και ποια τα ονοματα των παραβρισκομενων-καλεσμενων;

Μάικ είπε...


"Η γιανιτσαριά πέρασε και όποιος κάνει τον γιανίτσαρο τρώει ξυλιές"

Πατούχας - Ιωάννης Κονδυλάκης

Unknown είπε...

Τα ονόματα των καλεσμενων; Μα το 90% των γιατρών της χώρας μας! Όσοι δέχονται δηλαδή στο ιατρείο τους "μετεκπαιδευση" από ουσιαστικά αμορφωτους ιατρικους επισκέπτες-κλητηρες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είσαι πάλι εσύ μωρέ;Που βγαίνετε ένας-ένας με τα "ονοματάκια" σας! Βάλε εκεί πέρα ένα ψευδώνυμο της προκοπής. Που γράφεις και εγγλέζικα!! Έλληνας δεν είσαι; Δεν βλέπεις τον γιουφτο τι ωραίο "όνομα" έχει βρει να βάλει;Κι ας μη μου απάντησε τι συνέβη στην Δουνγκερκη με τον Αδόλφο!! Παρεμπιπτόντως να σε ρωτήσω Χατζαρα ποιοι ήταν οι δύο κωλοαγγλοι στην σύσκεψη του τενεκε βασιλιά με τον Παπάγο και τον Αείμνηστο Μεταξά;

Μπουλούτ Παζαρόγλου είπε...

Εεεεεεε ωρε Γιουνανηδες πλακα που εχετε κει κατω στο Γιουνανισταν.
Εχετε και τους γυναικοκτονους σας, εχετε και τους συζυγοκτονους σας, εχετε τις βιτριολοκτονους σας, εχετε τις Ιωαννες σας, εχετε τους εμμουνικους σας, εχετε τους τοξικους σας, εχετε τους Βλακοβασιληδες σας, τους Καλαμποκες σας κι οταν βαριοσαστε πιανετε τον δικονε μας τον Ταγιπ που δεν τα παει καλα με τους οβριους και τον κανετε ντα.
Εεεεε ρε σεις εχετε πολυ πλακα.
Μα το Αλλαχ θαθελα να μουν κι εγω γκιαουρης.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...