25/10/21

Καταργήθηκε η δημοσίευση της ανάρτησής σας με τίτλο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ DELTA AIR LINES ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΉΣΗΣ.


Γεια σας, Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Οδηγίες κοινότητας (https://blogger.com/go/contentpolicy) περιγράφουν τα όρια όσων επιτρέπουμε και όσων δεν επιτρέπουμε στο Blogger. Η ανάρτησή σας με τίτλο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ DELTA AIR LINES ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΉΣΗΣ. ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΣΓΕΊΩΣΗ επισημάνθηκε για έλεγχο από εμάς. 
 Διαπιστώσαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και καταργήσαμε τη δημοσίευση του URL http://deltio11.blogspot.com/2021/10/delta-air-lines.html, κάνοντάς το μη διαθέσιμο στους αναγνώστες του ιστολογίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαπιστώσανε ότι παραβαίνει τις οδηγίες.....πέθανε ή όχι;;; ήταν εμβολιασμένος ή όχι;;;; αν αληθεύουν αυτά γιατί να καταργηθεί;;;; αν έγραφες ότι πέθανε ο γκέυ πιλότος θα την καταργούσαν;;; πλέον ο εμβολιασμός είναι κάτι που σε κατατάσσεις κοινωνικά και είναι λογικό να το γράφει κάποιος.....εκτός αν το γράψεις με τρόπο....ότι δηλαδή όλοι οι πιλότοι της Δέλτα είναι εμβολιασμένοι

Ανώνυμος είπε...

Αναμονη λιγους μηνες μεχρι να βγει το ιστολογιο του Ντ. Τραμπ. Μετα θα μπορούμε να γράφουμε χωρίς λογοκρισία. Το όλο εγχείρημα θα κριθεί στην επένδυση που θα γίνει για την κυβερνοασφαλεια της πλατφόρμας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...