18/1/22

Είναι δυνατόν; 16 γυναίκες είχε κακοποιήσει ανενόχλητος ο πακιστανός στην Ιεράπετρα που πήγε να σκοτώσει!

Η  περίπτωση του άλλου Πακιστανού στην Ιεράπετρα, προκαλεί  ολόκληρη την κοινωνία. Ο πακιστανός  καταδικάστηκε μόνο σε επτά χρόνια κάθειρξη. Το τελευταίο θύμα του, μία κοπέλα που πήγαινε να επισκεφτεί τη μητέρα της, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από τα χτυπήματα του Πακιστανού ο όποιος επιχειρούσε να την βιάσει. Εάν δεν βρισκόταν συμπτωματικά ένας ποδηλάτης σε μικρή απόσταση για να παρέμβει, η γυναίκα θα ήταν νεκρή. 
Το πιο φρικιαστικό όλων όμως είναι ότι άλλες 16 κοπέλες προήλθαν μετά την σύλληψη του και τον αναγνώρισαν ως τον παρολίγο βιαστή τους! Δηλαδή αυτό το κάθαρμα σε μία κλειστή κοινωνία είχε καταφέρει να κακοποιήσει 16 κοπέλες  παρέμενε ανενόχλητος! Ούτε ένας δεν είχε ασχοληθεί να τον βρει; Ούτε ένας; 
Πως επέτρεπαν να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των παιδιών τους, των αδελφών τους, των γυναικών τους ακόμα και των μανάδων τους; Τα γεγονότα της Ιεράπετρας είναι εξαιρετικά ανησυχητικά για ολόκληρη την Ελλάδα. Και απαιτούνται απαντήσεις. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκκληση προς ολες τις γυναικες που παρακολουθουν το "Δελτιο των 11".

Εβλεπα το "η γη της ελιας" στο Μαρινακοκαναλο οποτε ξαφνικα μπηκε διαφημιση της PANTENE (προϊοντα βαφης μαλλιων).
Διαφημιζε φορα-παρτιδα πουστηδες και λεσβιες, αποκαλυπτικα να φιλιουνται δυο νεες γυναικες στο στομα και "αγορια" να ντυνονται να βαφονται να περπατανε και να συμπεριφερονται γενικως σαν γυναικες, πουστηδες κανονικοι δηλαδη, της "σχολης" Λιγναδη.

Παρτε μια γευση εδω:
https://www.epithimies.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/pantene

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ της Procter & Gamble, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ.
Και μετα βγαινουν οι καρακατιναρες και οι χλημιτσουρες στα βοθροκαναλα ζαλιζοντας μας, και απορωντας για τις "κοπελες" που "βιαζονται και κακοποιουνται" σε υπερπολυτελεις σουϊτες, με θεα τον Λευκο Πυργο της Θεσσαλονικης και ολον τον Θερμαϊκο.

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονά σας στον... κύριο Πλειωτα

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...