29/1/22

Κανείς ανεμβολίαστος και καμιά Ανεμβολίαστη άνω των 60 ετών να μην υποκύψει στον δολοφόνο Εφιαλτάκη. Μείνετε Ζωντανοί. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το παράνομο κατοστάρικο. Δεν μπορούν ούτε να το καταλογίσουν ούτε να το εισπράξουν. Γράψτε τους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Μην ακούτε τους Παπαγάλους.

 

Αριστερός Χαλδαίος .Φιλελέ Χαλδαίος, ΟΛΟΙ οι Πουστρόν μια Γενιά. Είπε ο Μπαρούχ  από τα Χανιά να βάλουν πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα σε κάθε ΑΡΝΗΤΗ του Δώρου Θανάτου του Θεού Βαάλ.               Η Σκερτσάτη που εξειδικεύτηκε σε θέματα διακυβέρνησης με  Μαύρους συμφοιτητές στην Ουάσιγκτον το υιοθέτησε και η Κουλή το αποφάσισε.

Ρώτησαν όμως τον Μέγα Συνταγματολόγο Βίζο Λα Βίζο, που τους είπε  ότι δεν μπορούν να επιβάλουν «φόρο ΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ» στους ΑΡΝΗΤΕΣ, αλλά ότι  ένα «προστιματάκι» για το καλό της δημόσιας Υγείας οι Λάκτα Λόβερς Αντι-πρόεδροι του ΣτΕ θα το έβρισκαν Συνταγματικό, βάσει των άρθρων 21 και 22 του Συντάγματος και «κατά παρέκκλιση» του άρθρου 7.

Οπότε, έπρεπε να βρουν ποιος θα επιβάλει το Πρόστιμο.

Η εύκολη Απάντηση,  ήταν η ΗΔΙΚΑ. «Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε» (www.idika.gr) που διαθέτει και συγκεντρώνει τα «ευαίσθητα» προσωπικά δεδομένα των ασφαλισμένων.

 Και προέβλεψαν στην Υπουργική απόφαση την Παράνομη κατάργηση της Προστασίας των Προσωπικών  δεδομένων με απόφαση του Υπουργού κατά παρέκκλιση της Νομιμότητα βάσει της Αρχής «L'État, c'est Μιτσοτακης-L'État, c'est ΜΠΟΥΡΛΑ».

Όμως, η ΗΔΙΚΑ.ΑΕ είναι Ανώνυμη Εταιρεία που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Έτσι κατέφυγαν σε ένα  μπάλωμα.

Βρήκαν τη λύση ότι η ΗΔΙΚΑ απλώς  θα  «διαβιβάζει τα στοιχεία του ΑΡΝΗΤΗ στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Στη συνέχεια  βγήκε ο απόφοιτος των ΝΕΩΝ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ να εξηγήσει στον χαζό τηλεθεατή  την Νέα Νομιμότητα , που αυτός Νομοθέτησε Αφ εαυτού, ώστε ο ΑΡΝΗΤΗΣ να νομιμοποιήσει μόνος του το παράνομο πρόστιμο αποδεχόμενος τη Παρανομία.

Ενώ ο αριστερός εμβολιασμένος Ρουφιάνος Μητρόπουλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ,  έσπευσε να διευκρινίσει στους φοβισμένους συνταξιούχους ότι δεν ισχύει το ακατάσχετο για το κατοστάρικο.

 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.

Το πρόστιμο του εκατοστάρικου δεν μπορεί να καταλογιστεί από την ΗΔΙΚΑ.

Επομένως, το Πρόστιμο είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αφού δεν έχει καταλογιστεί από Δημόσια Αρχή, και η ΑΑΔΕ που δεν μπορεί να καταλογίζει πρόστιμα αλλά μόνο να βεβαιώνει τις οφειλές προς τα Κράτος και να τις εισπράττει, δεν μπορεί να βεβαιώσει και να εισπράξει ένα πρόστιμο φάντασμα που δεν έχει καταλογιστεί ΝΟΜΙΜΑ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Παρακαλώ να το διακινήσετε στους γνωστούς και φίλους σας.

Ακολουθεί δεύτερη  Συνέχεια

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέγας... Συνταγματολογος όπως λέμε Μέγας... Διδάσκαλος στοάς! Παλιό ζωή, ψεύτη ντουνιά και παλιό....

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να εξηγήσεις όμως Χατζαρα για τους άνω των 70 ετών που πρέπει να ενημερωθούν εγγράφως, που θα πρέπει αυτοί μετά να στείλουν τις εγγραφες αντιρρήσεις τους; Στην ηδικα ή στην ΑΑΔΕ; Διευκρίνισε σε παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΜΕΡΟΠΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

συνοψίζοντας

1. η ΗΔΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ αφου δεν είναι Δημόσια Αρχή
2. ΠΡΟΣΙΜΟ επιβάλλεται μόνο για παράνομες πράξεις και όχι για την άσκηση των ατομικών
ελευθεριών
3. μη μπαίνοντας στις ιστοσελίδες του GV.GR δεν ενεργοποιείται η διαδικασία της
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ της επεξεργασίας και αποστολής των ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ
μας δεδομένων στην ΑΑΔΕ
4. οι άνω των 70 πρέπει να λάβουν ειδοποίηση σε έντυπη μορφή
για την επιβολή προστίμου διαφορετικά δεν είναι νόμιμη η διαδικασία
5. πρέπει να δημιουργηθούν επιτροπές για κατάθεση ενστάσεων που θα κρίνουν εάν
καθίσταται δυνατός ο εμβολιασμός όσων προσφύγουν σε αυτές εμβολιασμός

είναι σωστά αυτά;
μου διαφεύγει κάτι άλλο ;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η λαίδη... Γκαγκα είναι ωραία γκόμενα. Εσύ τι λες Χατζαρα;

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...