13/1/22

Του αψέκαστου ο θάνατος ...θάνατος δεν λογιέται

 Γράφει ο Ζώης Μπέχλης

Μετά την θυγατέρα αρχηγό που πήγε εις τον Βααλ και άνοιξε δρόμο για τον μουσάτο επιχρυσωμένο γόνο, βρήκε τον δρόμο και ο αψέκαστος Πρόεδρος του (αντί)Ευρωπαικού κοινοβουλίου, όμως αυτοί είναι απλά οι πρόσφατοι οδεύοντες προς την επουράνιο, η υποχθόνιον Βααλ-Βελ. 

 Απο την αρχή της εμφάνισης της Κορωνοθρησκείας είμαστε μάρτυρες αυτής της θυσιαστικής διάθεσης των πιστών, οι οποίοι καλούνται απο τον Βάαλ με μια απίστευτη συχνότητα όσον αφορά τους επώνυμους, οπότε δυνάμεθα να μαντέψουμε και τον αριθμό των ανωνύμων πιστών που τελευτούν κάνοντας το καθήκον τους προς τον εκκλησιάρχη Κούλη προτείνοντας αντί του στόματος προς κοινωνίαν...το μπράτσο τους.
 Ετελεύτησε εις τον πάτο της πισίνας, έφυγε ξαφνικά οδηγώντας, κατέρρευσε ενω περπατούσε, είναι μερικές απο τις πολλές εκφράσεις που συναντούμε και που περιγράφουν την λύτρωση και την κάθοδο προς την Βααλβελ των πιστών, της νέας Θρησκεας που συν τοις άλλοις ευαγγελίζεται την ανοιχτή κοινωνία, τα ανοιχτά μυαλά και το ολάνοιχτο πολιτικό ορθόν, αλλά και την ιερότητα του ορθού, όπως προσφάτως δήλωσε άλλο δημοσιογραφικό περίττωμα (εκ του ...περιττός).
  Ας μην αναφερθούμε σε όσους μαρτυρούν την πίστη τους με ένα παρατεταμένο μαρτύριο που ακολουθέι την δεύτερη και τρίτη μεταληψή απο την επιστήμη. 
 Καρκίνοι 4 , σε διαφορετικά σημεία, μετά την τελετουργία της εθελοντικής μέθεξης με το σκεύασμα του εκλεκτού Χαλδαίου μάγου, που απο κτηνίατρος μεταπήδησε στις επιχειρήσεις και στην φαρμακολαγνεία.
 Ευτυχής ο μαρτυρών σε αυτόν τον κόσμο διότι θα απολαύσει τα αγαθά εις την Βααλβελ. 
 Όλοι αυτοί οι δυστυχείς συνάνθρωποί μας, θυμίζουν την αλεπού που αφού κόπηκε η ουρά της στο δόκανο, προσπάθησε να μετατρέψει το πάθημα, όχι σε μάθημα, αλλά σε μόδα, κυκλοφορώντας αναμεσα στις λοιπές αλεπούδεες με καμάρι. Θα δυσαρεστήσω πολλούς, όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει....
 Πρώτος μηχανισμός αμύνης είναι η άρνηση του γεγονότος και το γεγονός μην περιμένετε να σας το περιγράψει ο δημοσιογραφίσκος που χαριστικά υπηρέτησε την θητεία του απο τον ΣΚΑΙ, ούτε ο έγκριτος που κοιτά να είναι αρεστός στην εξουσία και ταυτίζεται μαζί της. 
 Υπάρχουν τα αφοδεύματα που βοηθούν τον παθόντα να αρνηθεί, αρχικά, την αλήθεια. Αυτο που ακολουθεί είναι η επιθετικότης ενάντια σε όσους είναι αρνητές της νέας δαιμονοθρησκείας του YOLO. 
 Τα είδαμε αυτα στην γνωστή δήθεν ιατρό που αποκαλούσε τους άπιστους που αρνούνται να σωθούν...γουρούνια....και μετά ακολουθεί η αλήθεια, μόνο που μπορεί να είναι εξοντωτική με την σημασία της λέξεως. 
 Εως τότε οι συγκεκριμένοι πιστοί, σταδιακά χάνουν, όχι οτι την είχαν και ποτε, την δυνατότητα κρίσης, μαθηματικών υπολογισμών, επιδεικνύουν τυφλή πίστη στον Κούλη Μασκούλη, τον Αλέξη, τον Κουτσούμπα, τον Ανδρουλάκη και τους λοιπούς προφήτες που κινούνται μεταξύ χειρόγραφων επιστολών Του Χριστού και λυτρωτικού αντιφασισμού... 
 Όλα αυτα δεν τα λέω με στόχο τον ψόγο, αλλά την αφύπνιση... Βοά ο τόπος απο τα αποτελέσματα της τυφλής υπακοής στους βλαμμένους που ο ένας έδινε πτυχία και βραβεία στον άλλο, εργασίες και PHD του WC. 
 Αυτοί που υφίστανται τις συνέπειες της παράνοιας είναι δικοί μας άνθρωποι, αφελείς, φοβισμένοι, εκβιαζόμενοι και ανήμποροι.... Αυτούς προσπαθούμε να αφυπνίσουμε απο τον λήθαργο, πριν να είναι πολύ αργά.... 
 Πρώτα να ξυπνήσουν...και μετά.....θα δούμε πως θα μαζέψουμε τα αμάζευτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...