ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

28/7/22

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΙΛΩ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ-ΤΡΙΚΟΥΠΗ-ΔΙΓΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΘΕΟΤΟΚΗΣ&CO ΖΗΤΩ Η ΑΓΓΛΙΑ.


 

Ο παραφύσιν γάμος του Λιβάνου  της ΠΦΟΥΣΤΙΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ και τα Κωλόπαιδα που βγήκαν από αυτόν 

ΟΙ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΔΕΞΙΑΣ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΥΛΟΥ,  ΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΤΕΣ , ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ
ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ.

Οι Τσιπροτάκηδες που γεννήθηκαν από αυτόν τον Γαμο  διατηρούν επενδυτική Κοινοπραξία υπό την Εμπορική Επωνυμία Αφοι Προδοτόπουλοι &Cία.

Η ΝΔ της ΠΦΟΥΣΤΙΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ είναι ο Φιλελέ εταίρος  τάση των ΕΚΟΥΜΟΥ, ενώ η Ακροδεξιά στηρίζει τα ποσοστά και των δυο στην Γενική Συνέλευση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Γκυπτομακεδόνας πρώην πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αντέδρασε θετικά στην είδηση της επίσημης εγγραφής στο μητρώο του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα.

  Ζάεφ: Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα  είναι καρπός της συμφωνίας των Πρεσπών   Στα Σκόπια πανηγυρίζουν για την «de facto» αναγν...