31/7/22

Είναι τόσο, μα τόσο μακάκες οι ΜΗΤΣΟΤΑΚ ΚωλοΈλληνες

 

 «Πονηρός» ΚωλοΕλληνας από αυτούς που ταΐζει η ΚωλοΟικογένεια από τις Απόρρητες Εθνικές Δαπάνες , μου έστειλε το ακόλουθο σχόλιο στην ανάρτηση μου: «Θα ρίξουμε τους Μητσοτάκηδες στο Καιάδα. Ο  Στόχος , είναι, τα ξερίζωμα, το ξεκλήρισμα και η εξαφάνιση της Ιουδαϊκής Δυναστείας που μας έχουν επιβάλει».

«Αλλά μετά ποιον θα φέρουν οι Αθεατοι; Τον Ανδρουλάκη και τον Τσιπρα;»

Το «ΑΘΕΑΤΟΙ» το έβαλε για να μου δείξει οτι τάχα είναι «δικός μου».

Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ  Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΟΠΟΤΕ;

Για μερικούς «Ακούλτουρους» λούμπεν «εθνικιστές» που ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ εξηγώ:

 Το «ΚωλοΈλληνες δεν είναι δικό μου».Το έγραψε το 1989,                 ο Ιουδαίος Σαλονικιός τροβαδούρος του ΜΗΤΣΟΤΑΚ, και αναφερόταν σε ΟΛΟΥΣ που δεν ανήκαμε στη φυλή τους.

Τους το επιστρέφω . 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ

 Σε ότι αφορά τους «φυλακισμένους», όταν τους έβαλε στην φυλακή  η Κούλα Εφιαλτένσκι,  η πολιτική τους αξία είχε μηδενιστεί. Δια της φυλακής τους αναβάθμισε. Και το «ταγεράκι» μπορεί να ξαναφορεθεί. Η ΦΥΛΑΚΗ ήταν σχολείο για τους Κομμουνιστές.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...