ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

27/7/22

Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Ελλάδα δεν είναι ίσοι νομικά ούτε με τους Ιεχωβάδες ούτε καν με τους λαθρομουτζαχεντίν Το ζήτημα είναι η Ισότητα της Γαλλικής Επανάστασης και για ΕΜΑΣ.

 

Τα Κωλοκάναλα, οι τηλε-ειδικοί και οι ρουφιανοπαπαγάλοι τον εξύβριζαν  τον Έλληνα, χριστιανό ορθόδοξο ως  «Θρησκόληπτο»,  και «ψεκασμένο» και μας  κατηγορούσαν ότι  ζούμε στον μεσαίωνα,  ενώ για τους συνοίκους  Μάρτυρες του Ιεχωβά, που αρνούνται κάθε εμβολιασμό και κάθε μετάγγιση, για θρησκευτικούς λόγους, έδειχναν απόλυτο σεβασμό .Και οι προνομιούχοι και  περιούσιοι Λαθρομουτζαχεντίν,  δεν χρειάζονταν  πουθενά πράσινο πιστοποιητικό.

1 σχόλιο:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΤΩ , ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ , ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ !

Ο Γκυπτομακεδόνας πρώην πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αντέδρασε θετικά στην είδηση της επίσημης εγγραφής στο μητρώο του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα.

  Ζάεφ: Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα  είναι καρπός της συμφωνίας των Πρεσπών   Στα Σκόπια πανηγυρίζουν για την «de facto» αναγν...