26/7/22

Προς τα ΚΙΟΤΣΕΚΙΑ της ΚΝΟΥΔΟΥΛΑΣ και άλλους Μπατριώτες. Η Μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί παραβιάζει κατάφορα την Συμφωνία της Μαδρίτης

 


Ο Ντεμιρέλ και ο Αβρούρι με τρεμάμενο χερι που τους το κρατούσε η Ολμπράϊτ  δεσμεύτηκαν  για τη «συνεχή ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας», Ελλάδας και Τουρκίας, και για «Σεβασμό  στα νόμιμα, ενδιαφέροντα της κάθε χώρας» και δεσμεύτηκαν για «αποφυγή μονομερών ενεργειών» και για « διευθέτησης των διαφορών με ειρηνικά μέσα, στη βάση αμοιβαίας συναίνεσης».

 Η Γείτων και Σύμμαχος Τουρκία , είναι χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, που εγγυάται την Δημοκρατία και τις «Αξίες» της ΔΥΣΗΣ  και που πολεμάει για αυτές τις ΑΞΙΕΣ του με την Ρωσία στην Ουκρανία. Επομένως  το ΝΑΤΟ  αποδέχτηκε  την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ  σε ΤΖΑΜΙ, όπως την ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ και η ΑΘΗΝΑ.

 Η κυβέρνηση της  ΨωροΑλίτ στο Μητσοτακιστάν-Γραικυλιστάν  που είναι χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε καν επικαλέστηκε την Συμφωνία της Μαδρίτης και δεν ζήτησε την παρέμβαση της Συμμαχίας.

 Η πρώτη χώρα που αποδέχεται ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας είναι το Γραικυλιστάν και τα ΚΙΟΤΣΕΚΙΑ της ΝΔ που δεν υποστήριξαν  οτι, «η μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε ΤΖΑΜΙ», «συνιστά κατάφορη παραβίαση της Συμφωνίας της Μαδρίτης» και δεν προσέφυγαν ούτε στην ΕΕ, ούτε στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για θέσουν το ζήτημα της ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ του Κατακτητή  επί των Ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων στον κατακτηθέντα χώρο.

 Το ζήτημα αυτό άλλωστε είναι η ουσία και του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...