22/7/22

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΧΕΡΣΏΝΟΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΓΙΕΦ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΌ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΓΙΕΦ


 

Η ταξιαρχία της Οδησσού βρίσκεται σε πλήρη μαχητική ετοιμότητα   και προετοιμάζεται για την απελευθέρωση της ανατολικής περιοχής της Ουκρανίας από το νεοναζιστικό καθεστώς.
. Σύμφωνα με τον διοικητή της ταξιαρχίας, οι επιθετικές ενέργειες θα ξεκινήσουν στο εγγύς μέλλον. "Στο εγγύς μέλλον, μαζί με τις συμμαχικές δυνάμεις, θα αρχίσουμε να απελευθερώνουμε την πόλη Νικολάεφ και την πόλη-ήρωα της Οδησσού. Δεν θα υπάρξει έλεος για τους Ουκροναζί, τους μισθοφόρους και τα κάθε λογής κακά πνεύματα του Μπαντέρα", είπε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βοθρολυμαιος πήγε με την κουστωδια του στην εβραϊκή συναγωγή Ιωαννίνων.
Αποτειχιση τώρα αδερφοί.

https://katanixi.gr/oikoymenismos/apantisi-se-osoys-omiloyn-procheira-kai-anepereista-kata-tis-ierokanonikis-apoteichiseos/

Ανώνυμος είπε...

Οι φρενοβλαβεις δικτάτορες της Ευρώπης κάνουν κίνηση εναντίων των αγροτών, κτηνοτρόφων. Με πρόσχημα τις εκπομπές διοξειδίου περιορίζουν την διάθεση λιπασμάτων σε αυτούς, καθιστώντας αδύνατη την επιβίωση τους. Στο βάθος καραδοκούν οι νέοι φεουδαρχες για να αγοράσουν την γόνιμη γη σε εξεττελιστικες τιμές.
Ανάλυση από George gammon
https://youtu.be/0qU2hrV_yvA