24/7/22

ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ, Ο ΣΑΥΛΩΚ, Η ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ

«Εάν στο πρόσφατο παρελθόν ο κανιβαλισμός προκαλούσε φόβο και αηδία από μόνος του, τώρα βλέπουμε να αναδεύεται η ελκυστικότητα αυτού του φαινομένου», έγραψαν χθες οι Τάϊμς.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΝΟΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΧΑΓΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΕΛΕΝΣΚΗΔΕΣ


Η Ναυαρχίδα οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης πρόβαλαν «το αυξανόμενο ενδιαφέρον της κοινωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα του κανιβαλισμού».
  «Οι ιστορίες που σχετίζονται με το φάγωμα ανθρώπων γίνονονται όλο και περισσότερο δημοφιλείς στα μέσα ενημέρωσης» έγραψε η εβραία συγγραφέα Alex Beggs στο άρθρο της για τους The New York Times. 
 Αφορμή για την διαφήμιση του κανιβαλισμού ήταν το βιβλίο της εβραίας Chelsea Summers "Sure Hungry", στο οποίο ο κύριος χαρακτήρας, ένας ψυχοπαθής, χάνει τα όρια μεταξύ σωματικής και σεξουαλικής πείνας. 
 Φυσικά το «προκλητικό βιβλίο» γράφηκε κατόπιν άνωθεν υποδείξεως και όχι κατόπιν "εμπνεύσεως" και τυπώθηκε επίσης  κατόπιν υποδείξεως  αντί να σταλεί κατευθείαν στα Σκουπίδια και οι ΝΥΤ ανέλαβαν να διαφημίσουν την ΝΕΑ ΤΑΣΗ, γιατί οι Εβραίοι πρώτοι εντοπίζουν τις νέες τάσεις.
 
Η Εβραία αρθογράφος των NYT επεσήμανε τη «μόδα για τον κανιβαλισμό», που ανθίζει όμως,  μόνο στον αμερικανικό κινηματογράφο (Χόλλυγουντ) και τις αγγλοσαξονικές εκδόσεις που έχουν οδηγίες για να δημιουργήσουν την τάση, Το φαινόμενο του κανιβαλισμού που πρόβαλε η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του Παγκόσμιου Εβραϊσμού είναι made in usa και δεν έχει καμιά αντανάκλαση στον παγκόσμιο πολιτισμό. 

«Αποδεικνύεται ότι ο κανιβαλισμός έχει χρόνο και τόπο. Στις σελίδες κάποιων από τα βιβλία που συζητήθηκαν, καθώς και στην τηλεόραση και στα θέατρα, η κυρία Σάμερς και άλλοι υπαινίσσονται ότι αυτή η ώρα έχει έρθει», γράφει η ΝΑΥΡΧΙΔΑ του Παγκόσμιου Εβραϊσμού , που σημειώνει ότι οι «σύγχρονοι συγγραφείς δεν φοβούνται να φλερτάρουν με την ιδέα της κατανάλωσης ανθρώπινης σάρκας για ηδονιστικούς λόγους. Δεν πρόκειται λοιπόν μόνο για τον κανιβαλισμό ως έναν απελπισμένο τρόπο επιβίωσης σε μια απελπιστική κατάσταση. Καθώς η αναπαράσταση του κανιβαλισμού γίνεται πιο εκτεταμένη, εμφανίζονται πολλές νέες προοπτικές που αντιπροσωπεύουν πτυχές του φαινομένου που λίγοι έχουν σκεφτεί. Έτσι, το ανθρώπινο κρέας μετατρέπεται σε σύμβολο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, αντανάκλαση ενδοπροσωπικών προβλημάτων, σχόλιο για τη δομή της κοινωνίας», γράφει η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ. 

«Εάν στο πρόσφατο παρελθόν ο κανιβαλισμός προκαλούσε φόβο και αηδία από μόνος του, τώρα βλέπουμε να αναδεύεται ελκυστικότητα αυτού του φαινομένου», αναφέρει το άρθρο. «Το γεγονός ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το απαγορευμένο και το αποκρουστικό δεν είναι καινούργιο. Αυτό το παράδοξο εγείρει μόνο το ερώτημα πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει η κοινωνία, ακολουθώντας τις ιδιοτροπίες της». Ο Ρώσος γερουσιαστής Αλεξέι Πούσκοφ σχολιάζοντας το άρθρο, αποκάλεσε τις ΗΠΑ, "το ιερό των νοσηρών ηθών"

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΑΥΛΩΚ. Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. 

Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ της ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΊΑΣ από τον ΣΕΞΠΗΡ στον ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://katanixi.gr/poikila/epistoli-agioreiton-kellioton-pateron-gia-ti-varytati-ptosi-toy-arch-amerikis-k-elpidoforoy/

Ανώνυμος είπε...

Ιουδαιοι παντου.
Λευτερια στον Ασαντζ που ξεβρακωσε τους Σαϋλοκ και τους συνεργατες τους ως κρυπτομενους πισω απο ολους τους πολεμους.
ΟΙ Ιουδαιοι παλι πισω απ τον πολεμο στην Ουκρανια για να καταστρεψουν εναν απ τους παντοτεινους εχρους τους την Ρωσσια.

https://davidduke.com/free-assange-yes-he-dared-to-expose-z-o-g-and-the-zio-wars-we-need-him-now-in-the-jewish-war-against-russia-ukraine-all-of-us/

"Στα εκατομυρια αυτων που ψηφισαν Τραμπ μαθετε την ταυτοτητα αυτων που του εκλεψαν την εκλογικη νικη. Δεν ειναι ουτε οι Ρωσσοι ουτε οι Κινεζοι.
https://davidduke.com/

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...