23/7/22

Μια δικαιολογημένη απορία.

 

Οι «καημένοι», οι «δυστυχισμένοι», οι «φοβισμένοι» επαγγελματίες τηλε-ρουφιάνοι γιατί δεν ζητάνε να τους φέρουν φάρμακα και να τους δώσουν, ο Εμφιάλτης  Εμφιεντζόγλου, ο Πολύδωρος Δάκογλου, η Οικογένεια Μητσοτάκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο διαφημιστής των Φαρμακευτικών εταιριών Τζήμερος, ο Φαλακρός Κυριάκος , ο δώστε μου  μια δεύτερη ευκαιρία Μαυραγάνης, και τα άλλα αφεντικά  για τα οποία εργάζονται;

Απαντώ στον  επαγγελματία  ρουφιάνο που μου έγραψε : «Εμείς κ. Χατζαρα σού ζητήσαμε απλώς να δώσεις  φάρμακα σε Έλληνες ασθενείς από αυτά που πήρες από την Ρουμανία. Τίποτα άλλο. Βοήθεια ζητήσαμε μόνο».

Μικρό δείγμα της προπαγάνδας και της πολιτικής τους. Που σημαίνει: 

" Ο Πασόκος Χατζάρας είναι προνομιούχος . Έχει και δεν σας δίνει. Μην τον πιστεύετε"

Όπως τραγουδούσαν οι ΕΑΜίτες «Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν την ελληνική μας τη γενιά και μας δείχνουν φωτεινό το δρόμο για να φέρουμε τη λευτεριά» .

Τα τρία Πί. Οι ΠΠΠ. 

Ο Πολύδωρος και ο Πρόδρομος. Τα δυο ΠΠ. 

Όπως λέμε Πιπί. Όπως λέμε ΚΝΟΥΔΟΥ της ΠΦουστιάς και της Προόδου. 

Και η Τατάνα (με το Πί κεφαλαίο) είναι ο Τρίτο Πί. 

Η Μήτηρ του αδελφού της. 

O Πολύδωρος, ο Πρόδρομος, και η Τατάνα είναι  στην "Εθνικιστική Συμμαχία" ,  #ΜετηνPfizer και #ΜΕΤΟΝΗΛΙΘΙΟΚΥΡΙΑΚΟ. 

 Ο εθνικιστής Πολύδωρος, ο εργολάβος Πρόδρομος και η Μήτηρ του Αδελφού της, ήσαν ξανά μαζί στην «Συμμαχία με τον Εφιάλτη» το 1989. Ξαναέσμιξαν. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Μαζί τα έφαγαν οι Σαλταδόροι.

Σπυρίδων Χατζάρας

ΥΓ. Και εσύ  λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς την  4η Δόση🎵🎵🎵

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το μυστήριο της εξαφάνισης του Νίκου Ζαχαριάδη από το Νταάχου . Που χάθηκε για 30 ημέρες;

Γράφει ο  Σπυρίδων Χατζάρας   Στις 29 Απριλίου 1945 ο Αμερικανικός Στρατός έφθασε στο Νταχάου και απελευθέρωσε τους έγκλειστους στο στρατόπε...