3/2/23

Γαμ@ την Κλιματική Αλλαγή και την Αγία Κωλο-Οικογένεια.

Scripta manent! 
Βλέπετε Πρωτοσέλιδο της "Ελευθερίας" που εξέφραζε τον Εφιάλτη, της 3ης Φεβρουαρίου 1954. Με μικρά γράμματα λέει. "Στην Πολωνία ενέσκηψε επιδημία Γρίπης

Ειναι γεγονός! 
Μέσα σε 69 χρόνια έχει αλλάξει εντελώς τo κλίμα

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέθανε ο Ζηζιουλας!! 92 ολόκληρα χρόνια μακροθυμησε ο Κύριος με δαύτον. Δόξα τη Αγία μακροθυμια σου Κυριε, αλλά έχει και όρια η υπομονή του.
Τώρα Ζηζιουλα τελείωσαν τα ψέμματα, είσαι να σε κλαίνε και οι ρέγγες. Ο σκωληξ ο ακοιμητος...

Ανώνυμος είπε...

Πουστοραγιαδιστάν
Οι μασκοφλώροι της Ευρώπης

Σπύρο, μπορείς να αιτιολογήσεις το φαινόμενο των ραγιάδων ως ο μοναδικός λα(γ)ος στο δυτικό κόσμο και Βαλκάνια που επιμένει στη λατρεία και υποταγή στη μασκοφορία;*
Ήρθε ενας γνωστός μου απο τις Ηπα(πολιτεία Ν.Υορκης) και σοκαρίστηκε απο τη κορωνολαγνεία-μασκολαγνεία που διακατέχει ακόμα τους ελληνόφωνους εν έτει 2023.
Πήγε για προσκύνημα στον Αγιο Νεκτάριο στην Αίγινα και στην επιστροφή, μέσα στο ιπτάμενο δελφίνι μια φανατισμένη υπάλληλος τον πίεζε ανυποχώρητη να φορέσει το βρωμοφίμωτρο! Φυσικά, ως γνήσιος αμερικάνος και οχι δουλοπρεπής και φοβικός ραγιάς, οχι μονο δεν υπέκυψε αλλα την έστειλε απο εκεί που ήρθε...

Το πιο κωμικοτραγικό θέαμα εδω και 1 χρόνο είναι στα μέσα μεταφοράς και κυριως μετρό και προαστιακό από και προς αεροδρόμιο, σχεδόν όλοι οι τουρίστες, ολοι οι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα και οι λαθραίοι δε φορούν φίμωτρο και δίπλα τους η πλειοψηφία των εθελόδουλων ραγιάδων φορά το φερετζέ (ή το ράμφος) μέχρι τα μάτια σα φοβισμένα ποντικια.

Μερικοί δε δίνετε σημασία, αλλά η επιμονή στη μασκοφορία ενέχει μέγιστη σημειολογία.
Πέρα απο την αποκάλυψη για το πόσοι φετιχιστές-σαδομαζοχιστές και υποχόνδριοι υπάρχουν αναμεσά μας φανερώνει και το επίπεδο της ψυχικής υγείας και του ηθικού κάθε λαού.

*Εχω αναρτήσει στο παρελθόν επίκαιρα ερασιτεχνικά βιντεο απο διάφορες χώρες, για να αποδείξω την παντελή έλλειψη μασκοφορίας σε εσωτερικούς χώρους και μέσα μεταφοράς εδώ και πάνω απο 1 χρόνο. Όσοι έχετε συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό ρωτήστε να σας πούν. Ενα τελευταίο απο το μετρό του Μοντρεαλ τον Ιανουάριο του 2023. Πόσους βλέπετε με φίμωτρο; Να υπενθυμίσω οτι και στον Καναδά επιβλήθηκε αντίστοιχη τρομοκρατία και κορωνο-προπαγάνδα όπως στο Τσιπροκουλιστάν:
https://youtu.be/xSIHiRVBKes