26/2/23

Το Τουρκο-αχασβηρικό Κωλόσογο των Μητσοτακέσνκι εργάζεται για τον αφανισμό των Ελλήνων

Έσσεται Ήμαρ! Όσο και να προσπαθούν οι γκαλοπατζήδες και τα βοθροκάναλα οι κερκίδες είναι παντελώς άδειες.

Ο Συνεργάτης της Pfizer πάει προς τον Καιάδα. Μαζί και το πριγκιπόπουλο των ΚαραμανλΟΥΚΩΝ και τα άλλα διεφθαρμένα στελέχη.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτακοϊός ο ατελεύτητος

Απλώς να υπενθυμίσω οτι έχουμε Φλεβάρη 2023 και το ελλαδιστάν είναι η μοναδική χώρα σε Ευρώπη, Βαλκάνια, Αμερική που συνεχίζει να μασκοφορεί μαζικά σε μεσα μεταφοράς και πλοία.
Οι μερακλήδες βέβαια, επιμένουν να μασκοφορούν οπου αλλού βρουν.
Συντηρούν οικειοθελώς την παράνοια.
Επαναλαμβάνω, ο μοναδικος λα(γ)ός στιφάδο σε Ευρώπη, Αμερική, Βαλκάνια τη στιγμή που αλλες χώρες έπαψαν να ασχολούνται εδω κι ενα ή ενάμιση χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Τσιπροκουλιστάν-Πασοκιστάν- Μπαρουχιστάν- Κουκουεδισταν

2023
Πανάξια πλέον πρωταθλητές Ευρώπης, Βαλκανίων, Αμερικής και Ειρηνικού στη μασκοφλωρία- μασκολαγνεία οι ελλαδιστανοι.
Τόσο ευκολοκυβέρνητος, χεσμένος , δουλοπρεπής λα(γ)ος στιφάδο δύσκολο να ξαναβρεθει.
Έχουμε προσεγγίσει επίπεδα ραγιαδισμού που κάνεις δεν περίμενε να υπάρχουν....

Ανώνυμος είπε...

Ραγιαδιστάν
Οι μασκοφλώροι της Ευρώπης

Ήρθε ενας γνωστός μου απο τις Ηπα(πολιτεία Ν.Υορκης) και σοκαρίστηκε απο τη κορωνολαγνεία-μασκολαγνεία που διακατέχει ακόμα τους ελληνόφωνους εν έτει 2023.
Πήγε για προσκύνημα στον Αγιο Νεκτάριο στην Αίγινα και στην επιστροφή, μέσα στο ιπτάμενο δελφίνι μια φανατισμένη υπάλληλος τον πίεζε ανυποχώρητη να φορέσει το βρωμοφίμωτρο! Φυσικά, ως γνήσιος αμερικάνος και οχι δουλοπρεπής και φοβικός ραγιάς, οχι μονο δεν υπέκυψε αλλα την έστειλε απο εκεί που ήρθε...

Το πιο κωμικοτραγικό θέαμα εδω και 1 χρόνο είναι στα μέσα μεταφοράς και κυριως μετρό και προαστιακό από και προς αεροδρόμιο, σχεδόν όλοι οι τουρίστες, ολοι οι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα και οι λαθραίοι δε φορούν φίμωτρο και δίπλα τους η πλειοψηφία των εθελόδουλων ραγιάδων φορά το φερετζέ (ή το ράμφος) μέχρι τα μάτια σα φοβισμένα ποντικια.

Μερικοί δε δίνετε σημασία, αλλά η επιμονή στη μασκοφορία ενέχει μέγιστη σημειολογία.
Πέρα απο την αποκάλυψη για το πόσοι φετιχιστές-σαδομαζοχιστές και υποχόνδριοι υπάρχουν αναμεσά μας φανερώνει και το επίπεδο της ψυχικής υγείας και του ηθικού κάθε λαού.

Απο το μετρό του Μοντρεαλ τον Ιανουάριο του 2023. Πόσους βλέπετε με φίμωτρο; Να υπενθυμίσω οτι και στον Καναδά επιβλήθηκε αντίστοιχη τρομοκρατία και κορωνο-προπαγάνδα όπως στο Τσιπροκουλιστάν:
https://youtu.be/xSIHiRVBKes

Ανώνυμος είπε...

@ 0:03:39.
Ο θρυλικός σταθμός Μακγκιλ με τις κεραμιδι κολώνες... Το πάλαι ποτέ Ητονς από πάνω που ρημαξε όπως και τόσα αλλα.
Ο σταθμός Πηλλ με τα όμορφα στέκια του. Το Πανεπιστημιο και το "βουνο" με τον Σταυρο στην κορυφή που λυσσαξαν να κατεβάσουν οι περιπ@υστιοι.
Πεντε σταθμοί στο ηστ λέει αρπαξαν φωτια. Το παμφτωχο ηστ που το εθρεψαν οι Πανελληνες με τα Λα Μπελ Προβινς και τ' αλλά μαγαζιά τους. Ταλαιπωρο ηστ των "γαλλιων" τώρα ξεπεσες σε γκεη βιλλαντζ. Ξευτιλισμενο Μόντρεαλ, πρώην αρχοντισσα του Καναδα, γεμισες με κιναιδους, τουρμπανοφορους σιχ και τζαμια, πως σε καταντησαν!

the wog

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...