3/1/10

Απίστευτο! Η Θρασύτατη ΕΝΤΑ του ΑλβανοΠασοκ λέει ότι δεν της φθάνει μόνο η ιθαγένεια…..

Αλλά θέλει και Αλβανούς δημάρχους , και απαιτεί να διορίζονται στο δημόσιο οι Αλβανοί και ζητάει αποδοχή της συμβίωσης με τους αλβανέμπορους ναρκωτικών ,τους αλβανοληστές και τους αλβανοβιαστές

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεββάτι»

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ πήρε συνέντευξη από την πρόεδρο των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα κ ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ και τα ψέματα αρχίζουν από το εισαγωγικό σημείωμα.

«Πολλοί έχουν μιλήσει για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που δίνει ιθαγένεια και εκλογικά δικαιώματα στους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, ελάχιστα, όμως, έχει ακουστεί η φωνή εκείνων που τους αφορά άμεσα: των ίδιων των μεταναστών».
Η εφημερίδα της, όπως και οι άλλες, δεν έχουν δημοσιεύσει ούτε ένα άρθρο κατά της αντισυνταγματικής «νομοθετικής πρωτοβουλίας».Οι «Πολλοί» δεν έχουν μιλήσει στην εφημερίδα της ούτε στα χουντοκάναλα.

H ENTA πάντως, ξεβρακώνει την κυβέρνηση και ομολογεί την αλήθεια.


"Θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% του πληθυσμού της Ελλάδας".

Δηλαδή το μέτρο , αφορά στους 1.000.000 Αλβανούς και όχι σε 250.000 μόνο.


«Λύνει προβλήματα, αλλά όχι όλα, η ιθαγένεια» λέει η κ ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ (που σπούδασε τζάμπα σε βάρος του ελληνικού λαού) και ζητάει «πλήρη ένταξη» που συνεπάγεται ισότιμη (διορισμοί στο δημόσιο) και ενεργή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή και όχι κατ' επίφαση, (Αλβανούς βουλευτές και αλβανικό κόμμα) σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής, άρση των διακρίσεων και φαινομένων ρατσισμού και επιπλέον τη διαμόρφωση μίας «κουλτούρας» αποδοχής και συμβίωσης με τον «άλλο». Με τους αλβανέμπορους ναρκωτικών ,τους αλβανοληστές και τους αλβανοβιαστές

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. (Διαβάστε την για να φρίξετε).

Η Εντα Γκέμι είναι κοινωνιολόγος-ερευνήτρια, υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπρόσωπος της οργάνωσης «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών». Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρόεδρος των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα. Θεωρεί ιστορική την απόφαση για την ιθαγένεια των μεταναστών, αλλά τονίζει ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να ενταχθούν ουσιαστικά και χωρίς διακρίσεις στην ελληνική κοινωνία.

* Το νομοσχέδιο για τους μετανάστες είναι ένα σημαντικό βήμα για την ουσιαστική ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία;
- Αποτελεί ιστορική στιγμή για όλους μας το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 20 χρόνια μεταναστευτικής εμπειρίας θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% (περίπου) του πληθυσμού της Ελλάδας. Ομως, παρά τη μεγάλη δομική σημασία αυτού του εγχειρήματος, η ιστορία ακριβώς εδώ αρχίζει. Πολλές χώρες με δομημένους θεσμούς και μακροχρόνια εμπειρία στη συνύπαρξη με το διαφορετικό έχουν αποτύχει να εντάξουν κοινωνικά τους μετανάστες (βλέπε Γαλλία, Βρετανία). Η απόδοση της ιθαγένειας και των πολιτικών δικαιωμάτων από μόνα τους δεν αποτελούν πανάκεια για την ουσιαστική κοινωνική ένταξη.

* Τι άλλο χρειάζεται κατά τη γνώμη σας;

- Η πλήρης ένταξη συνεπάγεται ισότιμη και ενεργή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή (και όχι κατ' επίφαση) σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής, άρση των διακρίσεων και φαινομένων ρατσισμού και επιπλέον τη διαμόρφωση μίας «κουλτούρας» αποδοχής και συμβίωσης με τον «άλλο».

* Ποια η γνώμη σας για το νομοσχέδιο;

- Το νομοσχέδιο είναι συγκρατημένα προοδευτικό και με τάσεις αναδίπλωσης, ιδιαίτερα όσον αφορά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε τοπικό επίπεδο. Ο αποκλεισμός του μετανάστη από τα αξιώματα του δημάρχου, του αντιδημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αποτελεί πράξη διάκρισης. Επομένως, ο μετανάστης δεν παύει να αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο του νόμου, αντί για ενεργό υποκείμενο με ανεξάρτητη και αυτόβουλη παρουσία στο δημόσιο βίο.

* Η απόκτηση ιθαγένειας δεν θα λύσει αρκετά από τα σημερινά προβλήματα;

- Ναι, αλλά η διαδικασία πολιτογράφησης (για την πρώτη γενιά) παραμένει χρονοβόρα και άκρως γραφειοκρατική (δύο χρόνια). Εάν συνυπολογίσουμε και το υπέρογκο παράβολο (1.000 ευρώ) θεωρώ ότι η πολιτεία επιμένει σε εισπρακτικές και αποτρεπτικές πρακτικές. Σκεφτείτε, μια 4μελής οικογένεια θα χρειαστεί 4.000 ευρώ μόνο για παράβολα. Ετσι, η πολιτογράφηση μετατρέπεται σε αντικείμενο «εξαγοράς» και «συναλλαγής» μεταξύ του εν δυνάμει πολίτη (μετανάστη) και της πολιτείας.
(Καλόμαθε στο τζάμπα η ΕΝΤΑ.Θέλει Ιθαγένεια και την θέλει τζάμπα. Να της στείλουμε το λογαριασμό για τις σπουδές της)

* Ζείτε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είστε κοινωνιολόγος. Μπορείτε να εργαστείτε στις ίδιες δουλειές που εργάζεται ένας Ελληνας;

- Οχι. Ως αλλοδαπή, έχω πρόσβαση μόνο στον ιδιωτικό τομέα. (Θέλει πρόσβαση και στο δημόσιο) .Επομένως, παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι 18 χρόνια νόμιμα(;;;) και έχω σπουδάσει στην Ελλάδα, δεν έχω καν το δικαίωμα αίτησης για εργασία σε φορείς δημοσίου αλλά και ιδιωτικού δικαίου που βρίσκονται υπό την εποπτεία υπουργείων και άλλων δημόσιων φορέων.

* Τι γίνεται με τα παιδιά των μεταναστών;

- Το θέμα της δεύτερης και της μιάμισης γενιάς αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική πραγματικότητα και εν τέλει η κοινωνική της θέση κρίνει την έκβαση της κοινωνικής ένταξης και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Τα παιδιά αυτά είτε έχουν γεννηθεί είτε έχουν έρθει σε πολύ μικρή ηλικία στην Ελλάδα μοιράζονται τον ίδιο κοινωνικό χώρο, τα ίδια θρανία και τα ίδια όνειρα με τους έλληνες συμμαθητές τους. Κοινωνικοποιήθηκαν σύμφωνα με το ελληνικό «μοντέλο». Μιλάνε την ελληνική γλώσσα καλύτερα από τη μητρική τους. Και όμως, έως σήμερα θεωρούνταν και αντιμετωπίζονται ως παιδιά (ούτε καν πολίτες) δεύτερης κατηγορίας.

* Βρίσκουν δουλειά όσοι αποφοιτούν από τα ελληνικά πανεπιστήμια;

- Οσοι έχουν σπουδάσει νομικά δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε εξάσκηση να κάνουν. Οσοι σπουδάζουν ιατρική, μπορούν να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα και όσοι έχουν σπουδάσει στις παιδαγωγικές σχολές, δεν μπορούν να βρουν δουλειά πουθενά. Ας ελπίσουμε ότι με την απόκτηση ιθαγένειας, σε λίγο καιρό, όλα αυτά τα προβλήματα να λυθούν.

Απαιτούμε: Οι άνεργοι Αλβανοί να επιστρέψουν στην Αλβανία

ΥΓ.Γιατί δεν ρώτησαν την ΕΝΤΑ ΓΚΕΜΙ για την Ελληνική Μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο;


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος για τον Δήμο της Αθήνας, στα όρια του οποίου χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες βάζουν κάθε χρόνο λουκέτο - σε ένα μεγάλο βαθμό λόγω του παρεμπορίου αλλά και των διαφόρων "κινέζικων συνταγών εμπορίου". Και όμως, αντί ο Δήμος να κοιτάξει να προστατέψει τους εμπόρους που πλήττονται από χίλια μύρια προβλήματα, προτιμά να ακολουθεί την... πολιτικά ορθή οδό της διαπολιτισμικότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Έτσι διοργάνωσε την "2η διαπολιτισμική διημερίδα επιχειρηματικότητας", όπου και δόθηκαν - για πρώτη φορά - τα βραβεία "Ευ Επιχειρείν" με στόχο "να συμβάλλουν στην προαγωγή της αρμονικής συνύπαρξης και την προώθηση της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία". Βλέπετε τι ωραία "παγκοσμιοποιημένα" και "πολυπολιτισμικά" σλόγκαν χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης; Ε, αφού έχει καταφέρει, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να οδηγήσει τόσους Έλληνες στο χείλος της καταστροφής, ας ασχοληθεί με τους μετανάστες... επιχειρηματίες. Και δεν είναι και μόνος του! Διαβάστε ένα κομμάτι της ομιλίας της Αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ - Αλβέρτη: "Με την απονομή των βραβείων σε τρεις καταξιωμένους μετανάστες αλλοδαπούς συμπολίτες μας, αναγνωρίζεται για πρώτη φορά η προσφορά και η προσπάθεια όλων αυτών των συνανθρώπων μας που άφησαν τις πατρίδες τους και ξεκινώντας από το μηδέν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για την πορεία τους και τον εαυτό τους. Και έχουμε κι εμείς κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι που ζουν, διαπρέπουν, προσφέρουν και δημιουργούν ανάμεσά μας, επιλέγοντας την Ελλάδα για δεύτερη πατρίδα τους". Ε τώρα, και αν στον δρόμο τους... έκλεισαν μερικοί Έλληνες συνάδελφοι τους, τι σημασία έχει;
Βέβαια, πρέπει εδώ να σημειώσουμε, ότι στην όλη εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο οποίος επίσης ακολούθησε την δοκιμασμένη συνταγή του... φιλομεταναστευτικού λόγου, ξεχνώντας ίσως να αναφερθεί στο πρόβλημα του παρεμπορίου ή των συνεχών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Αντ' αυτού ανέλυσε την... θετική συνεισφορά των μεταναστών στο εμπόριο: "Οι μετανάστες εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν παράγοντα επιχειρηματικής ανάπτυξης κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Με την επιμονή, την εργατικότητα και το μεράκι τους, πολλοί από αυτούς έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή σε επιτυχημένη επιχειρηματική δράση. Συγχαίρω τους ανθρώπους αυτούς που ήρθαν στη χώρα μας και ξεπερνώντας εμπόδια, προκαταλήψεις και αντιξοότητες της ελληνικής πραγματικότητας που αποθαρρύνουν ακόμα και εμάς τους ίδιους κατάφεραν να διακριθούν".
Αν και δεν έχουμε τίποτε προσωπικό, με τους μετανάστες που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή, θεωρούμε αυτονόητο, ότι η πολιτική και... συνδικαλιστική ηγεσία του τόπου, θα έπρεπε να ασχολείται πρώτα με το να διασώσει τους έλληνες επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν ολοένα και πιο απειλητικό, το φάσμα του λουκέτου.

Ανώνυμος είπε...

να σηκωθουν να φυγουν οσο ειναι καιρος.

η χωρα αυτη δεν τους ανηκει.

Ανώνυμος είπε...

καλως τα δεχτηκες χατζαρα.

η ελλας γινεται σιγα σιγα fyrom.

οι αλβανοι διεκδικουν πλεον μια για την ωρα σε κοινωνικο επιπεδο ατυπη συνομοσπονδιακη δομη νομης της χωρας οπως καταλαβαινεις τυπου σκοπιων.

καθε σταδιο της 'ανοιχτης κοινωνιας' κλεινοντας θετικα
θα αποτελει εκκινηση του επομενου ποιοτικα αναβαθμισμενου σταδιου συνομοσπονδιοποιησης της χωρας.

Η πλακα ομως ειναι οτι ενω στη fyrom υπαρχει μονο η αλβανικη συνιστωσα νομης της χωρας απο συνιστωσα κοινοτητα,στην κυπρο μονο η τουρκικη συνιστωσα κοινοτητα,

στην ελλαδα θα υπαρχουν τουλαχιστον 3-4 συνιστωσες κοινοτητες που θα διεκδικουν μεριδιο κρατικης εξουσιας.Με το φερεντζε της ελληνικης υπηκοοτητας για να αποφυγουν -νομιζουν οι ανοητοι-την δημιουργια στρατηγικων μειονοτητων!

Οποτε μας βλεπω περισσοτερο σε κατι μεταξυ λιβανου και Βοσνιας...

Οι αθεοφοβοι μας οδηγουν σε χειροτερη ομηρια και απο την Κυπρο!


Οπως ελεγε και ο προεδρος Παπαδοπουλος της Κυπρου ετουτοι εδω θα παραλαβουν ελληνικο κρατος και θα παραδωσουν ελληνικη κοινοτητα!

Εξ αδιαιρετου συγκυριοτητα θα το κανουν το οικοπεδο της ελλαδας...

προσω ολοταχως στο οθωμανικο κρατος των συνιστωσων κοινοτητων...

γεια σου αλη πασα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

ειναι μηπως αυτη που εψαχναν να την βρουν και να την βαλουν στα ψηφοδελτια αθηνας και χαθηκε;

για αλλη που βρηκε το δρομο;

Αυτη ειναι η ενσωματωση που μας λενε;

να κανουν αλβανοσυνδικαλισμο σε βαρος της ελλαδας;

Aληθεια οι κηδεμονες αυτης της κυρατσας πληρωναν φορο και ικα για να την σπουδαζει ο ελλην τζαμπα σε ολες τις βαθμιδες μεχρι διδακτορικου παρακαλω;

υποχρεωσεις δεν εχουν οι κυριες αυτες;μονο δικαιωματα ακουμε.

Φαινεται παντως πως οι νεες φουρνιες λαθρομεταναστων πληττουν την πρωτη γενεα λαθρομεταναστων
και κοιτανε να βρουν τροπο να σιτιστουν απο το κρατικο πρυτανειο πλεον.

αλλα τα ταλαρα ετελειωσαν.καπουτ φαλιμεντο και απο δω και περα στο κρατικο πρυτανειο θα εχει μονο ξυλο..

οποιος δεν εχει εργασια στην πατριδα σου κυρα ενταμ ολλανδιας..

ταχεως μαλιστα..

υγ.λετε να δουμε λαθρομεταναστες ...μεταναστες στη γερμανια και να τραγουδανε καζαντζιδη;

σουρεαλιστικο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

ειναι μηπως αυτη που εψαχναν να την βρουν και να την βαλουν στα ψηφοδελτια αθηνας και χαθηκε;

για αλλη που βρηκε το δρομο;

Αυτη ειναι η ενσωματωση που μας λενε;

να κανουν αλβανοσυνδικαλισμο σε βαρος της ελλαδας;

Aληθεια οι κηδεμονες αυτης της κυρατσας πληρωναν φορο και ικα για να την σπουδαζει ο ελλην τζαμπα σε ολες τις βαθμιδες μεχρι διδακτορικου παρακαλω;

υποχρεωσεις δεν εχουν οι κυριες αυτες;μονο δικαιωματα ακουμε.

Φαινεται παντως πως οι νεες φουρνιες λαθρομεταναστων πληττουν την πρωτη γενεα λαθρομεταναστων
και κοιτανε να βρουν τροπο να σιτιστουν απο το κρατικο πρυτανειο πλεον.

αλλα τα ταλαρα ετελειωσαν.καπουτ φαλιμεντο και απο δω και περα στο κρατικο πρυτανειο θα εχει μονο ξυλο..

οποιος δεν εχει εργασια στην πατριδα σου κυρα ενταμ ολλανδιας..

ταχεως μαλιστα..

υγ.λετε να δουμε λαθρομεταναστες ...μεταναστες στη γερμανια και να τραγουδανε καζαντζιδη;

σουρεαλιστικο;

Ανώνυμος είπε...

Πού δόθηκε αυτή η συνέντευξη ώστε να μπορούμε να την επικαλεσθούμε;

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως να υπενθυμίσω στον υπερήφανο αλβανικό που μάχεται για τα δικαιώματά του στην Ελλάδα ότι η Αλβανία όταν ήρθε η ώρα, δηλαδή το 1940, δεν υπερασπίστηκε την χώρα του αλλά αντιθέτως συνεργάστηκε με Ιταλούς και Γερμανούς και μόνον ένας μικρός λαός,σχεδόν μια χούφτα, ύψωσε θρασεία κεφαλή και σταμάτησε τότε μόνον όταν κάθε αντίσταση του ήταν αδύνατη. Ο Ελληνικός στρατός απελευθέρωσε τη Βόρεια Ήπειρο όχι ο αλβανικός. Μέχρι τις νίκες στα βουνά της Αλβανίας, δηλαδή της Βορείου Ηπείρου, ο Άξονας ήταν στην Ευρώπη αήττητος.
ΥΓ: Σχετικά με την ενσωμάτωση των ξένων: Οι Τσάμηδες συνεργάστηκαν με τους Ναζί και διέφυγαν μετά τον πόλεμο στην Αλβανία για να μην δικάστούν και για αυτό δημεύτηκαν οι περιουσίες τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρίν τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στο γεμάτο σπάνια ορυκτά Κόσοβο, οι Σέρβοι ήταν η μεγάλη πλειοψηφία. Μετά τον πόλεμο του '40 ο Τίτο απαγόρευσε στους Σέρβους να πάνε στο Κοσσυφοπέδιο και έφερε εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς. Αυτοί γίναν 2.000.000 και οι Σέρβοι φυσικά άρχισαν να φεύγουν, όπως γίνεται στους πολυπολιτισμικούς αχταρμάδες. Οι Αλβανοί έποικοι ζήτησαν πολιτικά και άλλα δικαιώματα και το αποτέλεσμα το είδατε 1999.
ΥΓ
α.Ο κροάτης Τίτο λεγόταν Ιωσήφ.
β.Οι πόλεμοι γίνονταν πάντα γιά κυριαρχικά δικαιώματα.
ΚΑΜΙΑ διαπραγμάτευση γιά αυτά που μας ζητάνε όλοι.
Πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε
γιά ότι θέλουν να μας δώσουν.
γ.Μην φοβάστε κανέναν τους, είναι θρασύδειλοι.
δ.Ενότητα μεταξύ μας - Αριστερά και Δεξιά ΤΕΛΟΣ.
ε.ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ
στ.Αντώνη Σαμαρά είναι η μεγάλη ευκαιρία της ζωής σου.
Αν δεν την αξιοποιήσης απλά θα γίνεις αναλώσιμος.
ζ.Βαγγέλη Βενιζέλο σε υποστήριξα με πάθος το 2007 αλλά τώρα με απογοητεύεις.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Νομοσχέδιο για την ιθαγένεια: ανάγκη, παγίδες, ιδεολογήματα
Προβληματισμοί σχετικά με την επιχείρηση μαζικών ελληνοποιήσεων
Του Σταύρου Λυγερού- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 3/1/2010
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_03/01/2010_385539

Ανώνυμος είπε...

Όσοι Αλβανοί δηλώνουν Αλβανοί να πάνε στην πατρίδα τους που είναι δίπλα. Είπαμε επειδή είναι κακοποίρηδες να έρθουν εδώ να δουλέψουν όχι να ψηφίσουν. Να ψηφίζουν στην Αλβανία.Οι Αλβανοί ελληνικής συνείδησης να μείνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ...
ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας φύγουν από μόνοι τους γιά νά μή τό μετανοιώσουν αργότερα.
Οσο πιό αναιδώς μιλάνε τόσο πιό σκληρά θά τό μετανοιώσουν,καί άς τό καταλάβουν οί ιθύνοντες ότι ό Ελληνας τά έχει πάρει ΑΓΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ.
ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΡΑΣΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..
ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι αλβανοί είναι ενταγμένοι στον ελληνικό πολιτισμό και συνεργάζονται για το καλό της χώρας ας μείνουν, αν το επιθυμούν.
΄Οσοι είναι φανατικοί αλβανοί να επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους μέχρι να αποκτήσουν τουλάχιστον ευρωπαϊκή νοοτροπία, αφού είναι και υπό ένταξη.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν Ελληνες που διαβαζουν την εντυπη μορφη αυτης της κωλοφυλλαδας; Κανονικα μονο Αλβανοι πρεπει να την αγοραζουν.